«Tvinpīkas» aktieru sastāvam pievienojas vēl vairāki slaveni cilvēki

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Roberts Neilands speciāli TVNET

Amerikāņu režisora Deivida Linča seriāla «Twin Peaks» («Tvinpīka») jaunās sezonas aktieru sastāvam pievienojušies Maikls Cera, Amanda Seifrīda un Trents Reznors. Pavisam jaunajā sezonā piedalās 217 aktieri.

Kā jau ziņots, seriālā atgriezīsies galvenās lomas - Federālā izmeklēšanas biroja (FIB) aģenta Deila Kūpera - tēlotājs Kails Maklahlans, kā arī oriģinālo sezonu aktieri Deivids Duhovnijs, Rejs Vaiss un Šerilina Fenna.

Jaunpienācēju vidū ir Cera, Seifrīda, industriālā roka grupas «Nine Inch Nails» dalībnieks Trents Reznors, Džesika Šora, Džeina Levija, Ešlija Džada un Ričards Čamberleins.

Trents Reznors (Nine Inch Nails) Rīgā
Trents Reznors (Nine Inch Nails) Rīgā Foto: Roberts Neilands speciāli TVNET

Medijos izskanējušas baumas, ka amerikāņu aktrise Amanda Seifrīda spēlēšot Kūpera meitu.

Linčs un scenārists Marks Frosts esot izveidojuši vienu garu scenāriju visai sezonai. Tas tiks uzņemts kā filma, bet pēc tam sadalīts sērijās.

Kā jau ziņots, pagājušā gada aprīlī Linčs paziņoja par izstāšanos no seriāla, jo nevarēja iegūt pietiekami lielu finansējumu. Taču mēnesi vēlāk viņš piekrita atgriezties.

Kulta seriāla «Twin Peaks» jaunā sezona ASV tiks demonstrēta 2017. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu