Noslēgušās «Dirty Deal Audio» rīkotās Treniņu Trešdienas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andrejs Baida

Četru trešdienu garumā norisinājās Latvijas elektroniskās mūzikas kopienas attīstību veicinošie treniņu pasākumi. Treniņu Trešdienu pasākumu mērķis bija vienkopus pulcēt Latvijas elektroniskās mūzikas producentus, bītmeikerus un citus entuziastus, lai kopīgi praktizētu uzstāšanās mākslu, dalītos pieredzē un dibinātu jaunas sadarbības iespējas.

Četru trešdienu garumā radošās vides darbnīcā uzstājušies, savus stāstus stāstījuši un pieredzē dalījušies 26 mūziķi no Latvijas: JOON12, Vichys, MIU, Reinis Ribenau, Sakne, Palmgrauzis, MoreThanSilence, Makemake, Dj/dr fany face, Gustavs Strazdiņš, Antikvariāts, Noitro, Judzhen, LESSFUCC, Laukmetāls, Miseralist, Dj Monsta, Ironixx, Krish K, E:91, Pike Buzzin', ubisound, Dj Multilux un W3C. Kā īpaši viesmākslinieki performances sniedza Rick Feds un TV Maskava.

Lielai daļai mūziķu uzstāšanās Treniņu Trešdienās bija pirmā uzstāšanās pieredze, spēlējot tikai un vienīgi pašu radītu oriģinālmūziku.

«Atskatoties uz padarīto, var secināt, ka Latvijas elektroniskās mūzikas skatuve pēdējo gadu laikā ir krietni augusi - gan mūzikas kvalitātē, gan mūziķu kvantitātē. Aizvadītās Treniņu Trešdienas, un to apmeklētība arī no klausītāju puses ir lielisks pamats tam, lai šāda veida pasākumi notiktu ar zināmu regularitāti un turpinātu stiprināt Latvijas elektroniskās mūzikas skatuves attīstību un savstarpējās saites. Dirty Deal Audio vēlas radīt vidi, kurā tam visam veiksmīgi attīstīties,» stāsta Dirty Deal Audio vadītājs Kristaps Puķītis.

Audio ieraksti no Treniņu Trešdienu pasākumiem pieejami šeit:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu