Kas ir «Skanstes virsotnēs» sadegušo Lamborghini saimnieku ģimenīte?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Vadoties pēc vakardienas jaunumiem ziņu portālos par divu ekskluzīvu spēkratu nodegšanu daudzstāvu dzīvojamajā ēkā «Skanstes virsotnes», virspusēji iedziļinoties, atrodam informāciju par it kā šo auto «turētāju»: Kaspars Caune. Tālāk virzāmies sociālo tīklu virzienā Facebook, kur atrodam šā Kaspara Caunes profilu, raksta portāls pietiek.com.

Šajā profilā sākas pats interesantākais - publiska, klaja ņirgāšanās par ceļu satiksmes noteikumiem, konkrētāk, auto novietošana neatļautās vietās. Šim cilvēkam sagādā baudu «zīmēties» ar šiem ekskluzīvajiem auto, novietojot tos, kur pagadās, cerībā sākt kārtējo konfliktsituāciju ar pašvaldības policiju, lai klaji par to pēc tam paņirgātos, raksta portāls pietiek.com. (Jo reģistrēts Lietuvā, Lietuvas tiesības utt., Latvija bezspēcīga pret šiem pārkāpumiem.)

Virzāmies tālāk: šā cilvēka iespējamā nodarbošanās - zemspriegumu kabeļu un vadu tirdzniecība, konkrētāk, ļoti veiksmīga sadarbība ar VID un Finanšu policiju (nevaru iedomāties pielietojumu, bet šī cilvēka profilā tas ir novērojams vairākas reizes, attēlojot vairākas smagās automašīnas, pielādētas ar šo produkciju, un norādi - «Kārtējā krava VID un Finanšu policijai».)

Var jau būt tikai sakritība, bet varbūt tur kaut kas vairāk slēpjas, jo, pavērojot viņa dzīvesbiedri, skat. Facebook Dzenita Victoria, mēs atrodam informāciju, ka šī meitene norādījusi kā savu darba vietu Valsts ieņēmumu dienestu (tiesa, VID darbinieku sarakstā viņu atrast nevar).

Foto: facebook

Varbūt tikai pārspīlēju, varbūt tikai man tā liekas, bet šeit saredzu pāris lietas:

* Izvairīšanās no nodokļu nomaksas (reģistrējot auto ārpus Latvijas), iespējams, puisis saņēmis ieteikumus no dzīvesbiedrenes;

* Iespējams, sava veida veiksmīga sadarbība ar VID un Finanšu policiju, pateicoties dzīvesbiedrenes kontaktiem. Iegūts līgums par sadarbību ar šīm institūcijām...

* Varbūt pievērtas acis uz spēju iegādāties ekskluzīvos auto...

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu