Kids kļuvis par otro NBA labāko piespēlētāju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" saspēles vadītājs Džeisons Kids kļuvis par visu laiku otro labāko piespēlētāju NBA.

Kids 25. novembra mačā, kurā ''''Mavericks'''' basketbolisti ar 130:99 savā laukumā sagrāva Hjūstonas ''''Rockets'''' komandu, atdeva 7 rezultatīvas piespēles un izvirzījās visvairāk veikušo rezultatīvo piespēlētāju saraksta 2. vietā.

Karjeras 1122 mačos izcilais 36 gadus vecais amerikāņu basketbolists atdevis 10337 piespēles un nu apsteidzis Marku Džeksonu, kas līdz šim bija izpildījis 10334 rezultatīvas piespēles. Savukārt pārliecinoši pirmajā vietā ir Džons Stoktons, kas NBA karjeras laikā veicis 15806 piespēles.

Šosezon Kids līgas labāko piespēlētāju sarakstā ar 9,2 piespēlēm vidēji mačā ieņem 3. vietu, bet pirmajā vietā ir Fīniksas "Suns'''' saspēles vadītājs Stīvs Nešs, kurš 15 spēlēs vidēji atdevis 11,9 piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu