Gardēžu vakars «Modernā Rīga» restorānā Kolonāde. Mūsu stāsti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Speciālās šefpavāra Aināra Volodkas vakariņas

Ēdienkartē:

  • Viegli dūmota skumbrijas fileja,
    garšaugos piesātināti redīsi, pētersīļu kartupeļu tarts, ābolu-mārrutku krēms

  • Zaķskābeņu putas, aromatīzēti ziedi

  • 35 dienas nogatavināts antrekots,
    mīkstināti sparģeļi, medoti jaunie burkāni, kolrābis, teļa astes buljons

  • Aveņu- rabarbera kūka,
    rūgtā šokolāde, lauku skābkrējums, zaķskābenes

Ēdienu izmaksas vienai personai: 40 EUR

Datums: 28. aprīlis, 2016. gads, no plkst. 18:00

Rezervācijas veicamas restorānā.

nordicstar.info

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu