Cosmopolitan decembra numurs – pilns ideju un iedvesmas (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mēs bijām pilnīgā sajūsmā par Rasela Brenda stāstu, kā viņš iepazinies ar savu nu jau sievu Keitiju Periju – kad abi šie dinamīti satikās, dzirksteles šķīda uz visām pusēm, par to lasi 26. lappusē, bet Cosmo intervijā Kima Kardašjana stāsta, ka ir sapratusi – attiecībās jāiegulda daudz darba. Un ne tikai attiecībās, šī uzņēmīgā zvaigzne ir nodevusies pamatīgas biznesa impērijas būvēšanai!

Bet par ballītēm runājot, to Cosmo šomēnes ir ne mazums – vesels atvērums ir veltīts “Sezonas ballīšu bumam”, kur atradīsi svētku apģērbu komplektus no apakšveļas līdz pat aksesuāriem, bet lielo modes fotosesiju bildējām tusiņa laikā Dstyle klubā kopā ar Portugāles fotogrāfu Džeku Malipanu, kurš ir arī dīdžejs, to noteikti varēsi just, apskatot trakulīgās bildes. Viena no svarīgākajām ķermeņa daļām, ko izrādīt ballītē, protams, ir dekoltē. 102. lpp. uzzini, kā padarīt to satriecošu, bet 96. lappusē atradīsi detalizētu pamācību, kā uzlikt perfektu grimu, iegūstot iedeguma efektu, mirdzošas acis un ideālu kontūrlīniju.

Iespējams, ka esi aizrāvusies ar dāvanu meklēšanu un gada beidzamajiem darbiem, pavisam aizmirstot ko ļoti aizraujošu un svarīgu – seksu ar savu draugu. Kā atmodināt savu iekāri un iegūt vairāk seksa, lasi attiecīgi jaunā žurnāla 50. un 42. lappusē! Iedvesmai tev noteikti palīdzēs arī mūsu seksīgie puiši, kas šoreiz pozēja kopā ar kucēniem, kuriem tu vari palīdzēt atrast jaunas mājas vai ziedot naudu labākiem dzīves apstākļiem.

Pirms gadu mijas piedāvājam tev apdomāt arī pāris ļoti nopietnus jautājumus, piemēram, rakstā “Veido vēsturi tagad” uzzināsi, ka vari savu dzīvi nodzīvot egoistiski, bet vari arī pieņemt, ka katrs no mums jau šodien veido vēsturi un varam ja ne atstāt aiz sevis ko vērtīgu, tad vismaz dzīvot tā, lai pēc tam nebūtu kauns. Savukārt rakstā “Draudzēties vai sēdēt draugos” apskatījām divus klasiskos ceļus – izmantot sociālos tīklus savā labā vai sapīties tajos. Izvērtē, kurai tīkla lietotāju grupai piederi tu!

Un, protams, mēs tev sagatavojām daudzas un dažādas idejas svētkiem – decembra Cosmo atradīsi gan receptes gardām svētku vakariņām un lielisku vīnu izlasi, gan idejas telpu dekorēšanai, gan dažādas dāvanas, ko zem eglītes pasniegt visai ģimenei, draugiem un savam vienīgajam un visforšākajam!

Bet viens no Cosmopolitan decembra žurnāla pēdējās lapas ballīšu padomiem ir investēt naudu labos acu pilienos, ja gadījumā nākamajā dienā jāiet uz darbu.

Lai tev jautrs ballīšu mēnesis,

Tavs Cosmo
Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu