"Bilanebila Party" - piektdien, 19. oktobrī, klubā "PULSē"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 19.oktobrī, klubā "Pulsē" tiek organizēts pasākums "Bilanebila Party".

Jums tiks piedāvāts ceļojums elektroniskās deju mūzikas mikrokosmosā, kuru Jums sagādās „Bilanebila” dīdžeji - Cute и Maxim Perepeliza, kā arī pasākuma speciālie viesi - Over-X un Keed Pr1. Pasākuma muzikālo vibrāciju spektrs: no deep/tech house un minimal techno līdz electro un breakbeat mūzikai.

Over-X – viena no cienījamākajām un pazīstamākajām sievietēm dīdžejēm Latvijā, kura savu dj karjeru sāka 2000. gadā. Deviņdesmito gadu beigās viņa pievērsās drum&bass mūzikai un pēc neilga laika jau pati sāka spēlēt klubos, brīvdabas un masu pasākumos dažādās Latvijas pilsētās. 2002.gadā aizbraukusi uz ASV, Over-X iepazinās ar Headrush Records dalībniekiem un drīz vien kļuva par vienu no viņiem. Tam sekoja rezidence vienā no Ņujorkas klubiem „Bar B” Manhetenā. Viņa ir spēlējusi arī vecākajā ikmēneša drum&bass pasākumā ASV – „Konkrete Jungle” Ņujorkā, kā arī vairākās citās ASV pilsētās. 2003. gadā Over-X apceļoja Rietumeiropu, uzstājoties Austrijā, Beļģijā un Vācijā kļūstot par Junglistic-Sistaz pārstāvi. No 2004. līdz 2006. gadam viņa spēlēja lielākoties Austrumeiropas valstīs – Krievijā, Ukrainā, Polijā, Baltkrievijā, Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Savas karjeras sākumā Over-X deva priekšroku drum&bass smagajai un tumšajai pusei, spēlējot drum&bass ar industrial, hardcore un noise elementiem. Šodien Over-X spēles spektrs aptver gan vieglus un gaišus, saulainus un melodiskus, gan arī ritmiskus un smagus drum&bass skaņdarbus.

2007.gada sākumā Over-X nolēma nedaudz pamainīt savu mūzikas stilu un sāka arī bieži spēlēt new school techno un minimal techno mūziku. “Bilanebila Party” Over-x uzstāsies ar speciālu minimal techno setu.

Keed Pr1 – apvienības Podavaax dalībnieks, sāka spēlēt 2001.gadā. Spēlējis klubos Depo, Pulsē, M-808, Dizzy, Dirty Deal Cafe, Pulkvedim neviens neraksta, kā arī ārpus Latvijas robežām – īru klubos Dolans Warehouse, Riddlers, open air festivālā Klonmelā, Īrijā. 2006.gada novembrī Keed Pr1 izdeva mp3 relīzi ar “Kahvi music” leibli – www.kahvi.org. “Bilanebila Party” Keed Pr1 uzstāsies ar electro setu. Pēc pasākuma organizētāju – muzikālās apvienības “Bilanebila” domām Keed Pr1 ir viens no labākajiem electro dīdžejiem Latvijā un īpaši gaidīta viņa uzstāšanās. Electro mūzika Latvijas klubos skan ļoti reti, un tiem, kas ir pazīstami tikai ar electro-house stilu, būs īpaši noderīgi uzzināt, kas ir īsts electro.

Savukārt pasākumu rezidenti „Bilanebila” - dj Cute un Maxim Perepeliza neatstās auditoriju bez muzikāliem jaunumiem. Jau tradicionāli viņu izpildījumā atskanēs kvalitatīva minimal/tech house, techno un breakbeat mūzika.

Tos, kuri sen nav bijuši klubā „Pulsē”, gaida jaunumi kluba dizainā. Deju zāles apgaismojums ir papildināts ar lāzeriem, kā arī dīdžeju uzstāšanos varēsiet vērot lielā TV ekrānā, kas atrodas bārā.

Pasākums “Bilanebila Party” notiks 19. oktobrī klubā „Pulsē” (Rīga, Citadeles, 2).

Ieejas maksa 4 Ls Ar flaijeri 3 Ls

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu