Scissor Sisters dubultuzvara

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Gan Apvienotās Karalistes singlu topa, gan albumu topa pirmajā vietā šonedēļ kolorītais Ņujorkas ansamblis Scissor Sisters.

Singlu topa pirmo vietu jau kārtējo nedēļu aizņem singls "I Don''t Feel Like Dancin''" (Polydor), savukārt grupas otrais studijas albums debitējis pirmajā vietā, apsteidzot Džastinu Timberleiku (3-1) un Fratellis ar "Costello Music" (2).

Uz otro vietu singlu topā izdevies uzkāpt Lasvegasas pieciniekam The Killers ar jaunāko singlu "When You Were Young" no oktobra sākumā gaidāmā otrā studijas albuma "Sam''s Town" (5-2). Par piecām vietām augstāk tikusi arī drīzumā Rīgā gaidāmā Pink ar "U & Ur Hand" (15-10).

Augstākais jaunums (5. vieta) topā pieder britu melnās mūzikas pārstāvim Lemāram ar "It''s Not That Easy" - 12. vieta. Dženeta Džeksone kopā ar Neliju (Janet Jackson & Nelly) debitējusi 18. vietā, bet jauniņais puika Lil'' Chris ar "Checkin'' It Out" - 19.

Lilijas Alenas, Pussycat Dolls, Jet, Zutons, Automatic, Evanescence un Chanel singli pagaidām debitējuši ārpus pirmā divdesmitnieka.

Albumu topa pirmajā desmitniekā divi jaunumi - jau minētais Scissor Sisters "Ta-Dah" un Sers Eltons Džons ar "The Captain & The Kid" (6). Pārējie jaunpienācēji meklējami, sākot no 24. vietas, - DJ Shadow ar "The Outsider" (24), Get Cape Wear Cape Fly ar "The Chronicles Of A Bohemian Teenager" (26), Fērgija ar "The Dutchess" (27), un topu noslēdz Ņujorkas diskopanka monstri The Rapture ar "Pieces Of The People We Love".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu