Bejonsē izdod jaunu albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu popdīva Bejonsē (Beyoncé) svētdien televīzijas kanālā HBO izlaidusi stundu garu «vizuālo albumu» par problēmām laulībā ar amerikāņu reperi «Jay Z». Vairāku dziesmu vārdos Bejonsē apsūdzējusi vīru mīlas dēkās ar citām sievietēm, taču televīzijas speciālizlaidumā «Lemonade» parāda, ka nolēmusi viņam piedot un saglabāt laulību.

«Lemonade» sadalīta daļās ar tādiem nosaukumiem kā «Intuition» («Intuīcija»), «Denial» («Neticība»), «Emptiness» («Tukšums») un «Forgiveness» («Piedošana»).

Kopš izrādīšanas HBO videoklipu sērija pieejama mūzikas straumēšanas pakalpojumā «Tidal».

Fani sociālajos tīklos pieļāva, ka Bejonsē tādā veidā paziņojusi par iespējamo šķiršanos no «Jay Z», ar kuru viņa audzina četrus gadus veco meitu Blū Aiviju.

Pirms piedalīšanās Nacionālās futbola līgas (NFL) finālspēles jeb «Super Bowl» izcīņas koncertā Bejonse izlaida albuma pirmo hitu «Formation».

Bejonses iepriekšējais albums arī iznāca negaidīti 2013. gadā.

Šonedēļ sāksies Bejonses koncertturneja. Pirmā uzstāšanās paredzēta Maiami.

Albumā kā viesmākslinieki piedalās Kendriks Lamārs (Kendrick Lamars), Džeks Vaits (Jack White), The Weeknd un Džeimss Bleiks (James Blake).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu