Cenu atlaides Liepājas teātrī visu septembri

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirms jaunās sezonas sākšanas Liepājas teātris piedāvā nebijušas cenu atlaides iepriekšējās sezonas iestudējumiem, biļešu cenas tikai no 2 līdz 5 latiem.

Visu septembri Liepājas teātris saviem apmeklētājiem piedāvās nebijušu iespēju — apmeklēt iepriekšējās sezonas izrādes par pazeminātām cenām.

4. un 27. septembrī Liepājas teātra kolektīvs publikai piedāvās dramaturga Miro Gavrana izrādi "Viss par vīriešiem" (režisors Rolands Atkočūns), 5.septembrī būs iespēja redzēt Rolanda Šimmelpfenniga lugu "Arābu nakts" (režisors Rolands Atkočūns), 9.septembrī skatītājus priecēs dramaturga Gabriela Barilli traģikomēdija "Medusmēnesis" (rezišore Anita Sproģe ). 28.septembrī par sevi atkal atgādinās Jāņa Jaunsudrabiņa komēdija "Ezermaļu krokodils" (režisors Jānis Kaijaks), kas vasarā paspējis priecēt skatītājus teju visā Latvijā, 30.septembrī par attiecībām ģimenē, jauniešu pašapliecināšanos, par draudzību, ticību, nodevību un agresiju vēstīs izrāde "Bērniņi..." pēc D.Kunca romāna "Nakts balsis" motīviem (režisors Ivars Lūsis), kas Latvijas Teātra gada balvas "Spēlmaņu nakts" 2007./2008.gada sezonā izvirzīta sešās nominācijās.

Liepājas teātris ir sagādājis arī pārsteigumus saviem skatītājiem 11. un 13.septembrī, iedibinot jaunu tradīciju — muzikālu iestudējumu veidošanu, kuru pamatā būtu latviešu dzeja. Savu pirmizrādi izskandēs Ivara Lūša režijā tapušais "Violets" — ar Austras Skujiņas dzeju, kas ietērpta Jāņa Lūsēna mūzikā. Muzikāli dramatiskajā tēlojumā piedalīsies dziedātājs Zigfrīds Muktupāvels, aktrises Jūlija Ļaha un Maija Romaško.

26.septembrī skatītāju vērtējumam tiks sniegts "Pirmais stāsts", pēc Astrīdas Lindgrēnes darba motīviem iestudētās izrādes "Trīs stāsti par Brālīti un Karlsonu" lomās iejutīsies Marģers Eglinskis, Ingus Kniploks, Ivars Krastiņš, Anda Albuže un citi.

Ar komēdiju "Dubults neplīst?" (režisors Valdis Lūriņš) 18.septembrī Liepājas teātrī viesojas aktieri Esmeralda Ermale un Rolands Zagorskis, bet 19.septembrī notiks Latvijas Radio kora koncerts diriģenta Sigvarda Kļavas vadībā.

Septembrī Liepājas teātris ar trim iestudējumiem arī viesosies Rīgā Dailes teātrī. 16. un 17. septembrī plkst.19.00 Dailes teātra Mazajā zālē būs iespēja redzēt Rolanda Šimmelpfenniga lugu "Arābu nakts" (režisors Rolands Atkočūns), savukārt 18. un 19. septembrī plkst.19.00 un 20.septembrī plkst.18.00 Dailes teātra Mazajā zālē Liepājas teātris publikai piedāvās dramaturga Miro Gavrana izrādi "Viss par vīriešiem" (režisors Rolands Atkočūns), bet 18. un 19.septembrī plkst.19.00 Dailes teātra Kamerzālē skatītāju vērtējumam tiks sniegta dramaturga Gabriela Barilli traģikomēdija "Medusmēnesis" (režisore Anita Sproģe).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu