Kalnciema kvartālā Džeza diena

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sestdien, 30. aprīlī, Kalnciema kvartāla tirdziņā tiks svinēta Starptautiskā Džeza diena, kurā bez mājražotāju gardumiem un amatnieku skaistumiem varēs iegādāties Latvijas labāko džeza mākslinieku nesen klajā laistos mūzikas ierakstus un piedalīties džeza meistarklasēs.

Kalnciema kvartāla tirdziņos ik sestdienu Latvijas zemnieki un mājražotāji ir sarūpējuši vietējos labumus, bet amatnieki – unikālus darinājumus, bērni aicināti piedalīties bezmaksas radošajās darbnīcās un griezties krāsainā karuselī. 30. aprīlī tirgus atmosfēru papildinās džeza noskaņas – varēs iegādāt un aiznest mājās īstu pašmājās darinātus mākslas produktus – džeza ierakstus.

Starptautisko Džeza dienu 2016 visos kontinentos vieno tēma «Jazz service» – džeza mūzikas pieejamība katram sabiedrības loceklim. Pie Džeza dienas mūzikas ierakstu stenda atradīsies īpaša kastīte, kurā varēs noziedot līdzekļus, lai nodrošinātu džeza pieejamību bērnu nama «Kalkūni» bērniem.

Vienlaikus tirdziņā norisināsies YAMAHA bezmaksas ģitārspēles meistarklases bērniem, to vecākiem un ikvienam interesentam. Priekšzināšanas nav nepieciešamas, pieteikties apmeklējumam varēs uz vietas pirms katras meistarklases, kas notiks plkst. 11.00, 12.00 un 13.00. Pasniedzēji – Elvijs Grafcovs un Jānis Ozoliņš.

www.jazzday.lv

Ieeja Kalnciema kvartāla pasākumos – bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu