"Take That" un "X Factor" finālisti savās vietās (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

1990.gados populārā britu puišu grupa "Take That", kas pavisam nesen atkalapvienojusies ar bijušo dalībnieku Robiju Viljamsu (Robbie Williams), šonedēļ jau trešo nedēļu pēc kārtas saglabājusi 1.vietu Apvienotās Karalistes albumu topā, savukārt singlu konkurencē 2.nedēļu 1.vietā "X Factor" finālisti, ziņo ārvalstu prese.

"Take That" jaunais albums "Progress" spējis saglabāt pirmo vietu, neskatoties uz to, ka topā debitējis arī latviešu izcelsmes dziedātāja Olija Mērsa (Olly Murs) albums "Olly Murs". Atgādinām, ka Mērss ir  viens no britu talantu šova "The X Factor" dalībniekiem - sestās sezonas 2.vietas ieguvējs.

Otrs augstākais jaunums topā britu pusaudžu kolektīva N-Dubz kontā, savukārt velsiešu dziedātāja

Dafija (Duffy), kas pirms diviem gadiem spoži debitēja mūzikas pasaulē ar "Rockferry", ar savu jauno studijas albumu "Endlessly" spējusi uzkāpt tikai līdz 9.vietai.

Jaunu albumu laidusi klajā arī "Grammy" mūzikas balvas laureāte, amerikāņu popmūzikas un hiphopa grupa "Black Eyed Peas" - ieraksts ar nosaukumu "The Beginning" ierindojies topa 17.pozīcijā.

Savukārt televīzijas šovu "American Idol" ("Amerikāņu elks") un "The X Factor" žūrijas locekļa Saimona Kovela (Simon Cowell) radītie "mūzikas produkti" turpina veiksmīgi taranēt singlu topu. "X Factor" finālistu ieskaņotais Deivida Bovija klasiskais "Heroes" jau otro nedēļu pēc kārtas ir pieprasītākā dziesma britu salās.

"Olly Murs"
"Olly Murs" Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu popgrupas "Pussycat Dolls" slavenā dziedātāja un dejotāja (ABC amerikāņu deju šova "Dejo ar zvaigzni" desmitās sezonas uzvarētāja) Nikola Šercingere (Nicole Scherzinger) ar savu jauno dziesmu "Poison" kā jaunums 3.vietā, savukārt franču hausmūzikas dīdžeja Davida Getas (David Guetta) deju mūzikas kopdarbs ar Barbadosas R&B dīvu Rianu (Rihanna) "Who's That Chick" kā jaunums 9.vietā.

Jaunā "Coldplay" Ziemassvētku dziesma "Christmas Lights" (skat. video) debitē 18.vietā.

Pateicoties "The X Factor" dalībniekam Vāgneram (Wagner), topa 39.vietā atgriezusies klasiskā grupas "Radiohead" dziesma "Creep".

Top10 singli

1. 'The X Factor' Finalists 2010 – 'Heroes'

2. Ellie Goulding – 'Your Song'

3. Nicole Scherzinger – 'Poison'

4. Olly Murs – 'Thinking Of Me'

5. Far East Movement – 'Like A G6'

6. Black Eyed Peas – 'The Time (Dirty Bit)'

7. Rihanna – 'Only Girl (In The World)'

8. Rihanna featuring Drake – 'What's My Name'

9. David Guetta featuring Rihanna – 'Who's That Chick '

10. JLS – 'Love You More'

Top10 albumi

1. Take That – 'Progress'

2. Olly Murs – 'Olly Murs'

3. JLS – 'Outta This World'

4. Rihanna – 'Loud'

5. Susan Boyle – 'The Gift'

6. Bon Jovi – 'Greatest Hits'

7. N-Dubz – 'Love Live Life'

8. Michael Buble – 'Crazy Love'

9. Duffy – 'Endlessly'

10. Andre Rieu and Johann Strauss Orchestra – 'Moonlight Serenade'

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu