Pieci varoņi, kas izdzīvos «Troņu spēles» 6.sezonā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Episkā žanra cienītāji Latvijā var uzgavilēt - kulta seriāla «Troņu spēle» atgriežas ar jauno, 6. sezonu televīzijas kanālā «FOX»! Septiņas augstdzimušas dzimtas turpinās sīvu cīņu par Dzelzs troni divos izdomātos kontinentos Vesterosā un Eosā. Kopš 1. sezonas sākuma bojā gājuši jau vairāk nekā 700 varoņu. Arī jaunajā sezonā dzīvību zaudēs daudzi, taču kuri sāgas tēli, visticamāk, paliks neskarti un izdzīvos?

 
Foto: publicitātes

Tirions Lanisters

Tirions ir seriāla populārākais varonis, tāpēc maz ticams, ka viņš varētu zaudēt dzīvību jaunajā sezonā. Visticamāk, punduris seriālā noturēsies līdz pat tā beigām. Tirions ir pārāk gudrs, lai mirtu. Ticamākais sižeta pavērsiens varētu būt, ka viņš gandrīz nomirs. Tirions ir tik svarīgs seriāla pīlārs, ka bez viņa «Troņu spēle» zaudētu savu pievilcību.

Foto: publicitātes
 
Foto: publicitātes

Džons Snovs

5.sezonas noslēgumāskatītāju iemīļotais varonisDžonsSnovs tika nāvējoši ievainots, taču valda spekulācijas, ka viņš brīnumainā kārtā tomēr varētu būt izdzīvojis. Iespējams, ka 6.sezona sāksies ar ainu, kurā atklāsies, ka Snovs ir dzīvs. Par to liek domāt pērnruden publicētais plakāts ar Snova asinīm klāto seju un uzrakstu «April». («Aprīlis») un vairāku ar šovu saistītu personu izteikumi.

Baumas par Snova likteni saistītas ar to, ka internetā ievietota fotogrāfija, kurā viņa lomas atveidotājs Kits Haringtons redzams seriāla filmēšanas laukumā. Citos fotoattēlos viņš redzams, ierodoties Belfāstas lidostā, dzeram kafiju kādā no kafejnīcām, pastaigājoties pa pilsētas ielām, iepērkoties un atpūšoties klubā. Aktieris nav nogriezis savus lokainos matus, kas ir Snovam raksturīga iezīme - tas liek pamatoti aizdomāties, ka šis varonis skatītājus priecēs arī jaunajā sezonā.

 
Foto: publicitātes

Dinerīsa Tārgārjena

Lai ganblondā dotraku cilts princese Dinerīsa Tārgārjenacīņā par Dzelzs troni ir nonākusi visnotaļ grūtā situācijā, tostarp viņa uzzina, ka pūķis Drogons ir izgājis no kontroles un nogalina nevainīgus cilvēkus, sagaidāms, ka viņa tiks ar to galā. Jau iepriekš Dinerīsa ir pierādījusi savu sīkstumu un dzīvotspēju, pārvarot vēl lielākus sarežģījumus. Ja nu ir kāds tēls, kas izdzīvos līdz pat šova beigām, tā noteikti ir Dinerīsa!

Foto: publicitātes
 
Foto: publicitātes

Brens Stārks

Dižciltīgā Stārku klana pārstāvis Brens Stārks, kurš 5. sezonā nebija varoņu vidū, jaunajā sezonā parādīsies atkal un turpmāk atveidos vienu no galvenajiem tēliem. Sagaidāms, ka Brenam būs nozīmīga loma gaidāmajā Vesterosas kontinenta cīņā pret humanoīdajām būtnēm - baltajiem staigātājiem, kas atklīduši no ziemeļiem un nogalina visu savā ceļā.

 
Foto: publicitātes

Ārija Stārka

Notikumi ap Āriju Stārku sāk kļūt arvien interesantāki, tāpēc maz ticams, ka 6.sezonā viņa varētu mirt. Miniatūrajai slepkavai Ārijai ir vesels saraksts ar ļaudīm, kuriem viņa vēlas atriebties, un ir sagaidāms, ka viņa savus nodomus piepildīs jaunajā sezonā. Paredzams, ka savā atriebības ceļā Ārija iegūs vēl lielāku varu un ietekmi.

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu