"Rock'n'Riga" superfinālā "Monkeyrocks"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Klubā "Rock'n'Riga" 20.novembrī noskaidroti pirmie "Garāžas dueļu" 2.sezonas superfinālisti. Uzvarot grupu "Animal Stampede", superfinālā iekļuva "Monkeyrocks".

Dueļu superfināls notiks 4.decembrī. Savukārt otrais pusfināls notiks 27.novembrī, un tajā tiksies rēzeknieši "New Buzz" un rīdzinieki "Karma". Viņu cīņas muzikālo saturu veidos pašmāju leģendu "Credo" un ārzemnieki - "Deep Purple" un Merilina Mensona repertuārs. Īpašais vakara viesis – soloģitārists un ilggadējs "Credo" dalībnieks Armands Alksnis.

Arī šo cīņu būs iespējams vērot tiešraidē , atkārtojumā - Latvijas Mūzikas kanālā un klausīties Arta Dvarionas reportāžas radio "SWH Rock" pārraidē "21.roksimts"

Kluba pārstāvji atgādina, ka joprojām turpinās pieteikumu pieņemšana uz Soloģitāristu dueļu otro sezonu, kur galvenā balva būs Kerija Kinga (Slayer) paraksta modeļa "B.C.Rich" ģitāra. Pieteikumi tiks reģistrēti līdz 6.decembrim. Par noteikumiem sīkāk šeit.

Savukārt 26.novembrī klubā spēlēs grupa "Band Versus Music", bet 28.novembrī uzstāsies pirmās "Garāžas dueļu" sezonas superfinālisti - grupa "Wild" kopā ar draugiem - grupu "Blacksmith".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu