Harijs Poters tiek "sapīts" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Studijas "Warner Bros" jaunā poteriādes daļa "Harijs Poters un Nāves dāvesti" ("Harry Potter and the Deathly Hallows") pēc divām nedēļām 1.vietā šonedēļ Ziemeļamerikas kinoteātru pieprasītāko filmu topā spiesta atdot savas pozīcijas, ziņo ārvalstu prese.

Par jauno līderi kļuvusi Disneja animācijas filma "Tangled" ("Sapītie"), kas pirmajā izdošanas nedēļā nopelnījusi 49,1 miljonu, bet šonedēļ vēl papildus 21,5 miljonus, tādējādi apsteidzot jauno poteriādes daļu. Zeltmatītes lomā iejutusies aktrise un dziedātāja Mendija Mūra (Mandy Moore), un filma uz Latvijas ekrāniem nonāks nākamā gada februārī.

"Tā nav bieža parādība, kad filma otrajā nedēļā pakāpjas uz 1.vietu," komentē studijas "Disney" pārstāvis Čaks Viane (Chuck Viane). "Šī būs viena no tām filmām, kas, šķiet, turpinās gūt panākumus."

Foto: publicitātes

Uz ekrāniem iznāca arī vairāki citi darbi ierobežotā platformā, piemēram, Darena Aronofska baleta drāma "Melnais gulbis" ("Black Swan") ar Natāliju Portmani (Natalie Portman) galvenajā lomā.

Filma par skarbo baleta pasauli savu pasaules pirmizrādi piedzīvoja Venēcijas kinofestivālā šā gada septembrī. Sev neierastā ampluā Natālija Portmane drāmā spēlē dejotāju, kas, pārvarot šķēršļus, iegūst kāroto lomu baletā "Gulbju ezers", taču, pieaugot spiedienam, zaudē realitātes sajūtu. Parādoties sāncensei, ko atveido Mila Kunisa, starp abām sievietēm rodas greizsirdības jūtas un seksuāla pievilkšanās.

Kopumā nedēļas nogale bijusi par 13% mazāk ienesīga nekā tajā pašā laika posmā pirms gada.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu