Decembrī gaidāms Braiena Adamsa koncerts? (24)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mēs šeit TVNET esam nejauši uzdūrušies kanādiešu dziedātāja Braiena Adamsa (Bryan Adams) koncerttūres grafikam un atklājuši interesantas lietas.

Proti, starp daudziem izziņotajiem koncertiem 4. decembrī lasāms arī Rīgas vārds. Ja ticam mājas lapai "pollstar.com", tad slavenais dziedonis Rīgā koncerthallē "Arēna Rīga" sniegs koncertu 4. decembrī pēc uzstāšanās Lietuvas galvaspilsētā Viļņā un jau 5. datumā uzstāsies Tallinā.

Atliek gaidīt oficiālu apstiprinājumu no pašmāju koncertorganizatoriem.

Braiens Adamss mūziķa karjeru sāka astoņdesmito gadu sākumā. Dziedātājs radio topus un klausītāju sirdis iekarojis ar tādām kompozīcijām kā “(Evertyhing I Do ) I Do It For You”, “Heaven”, “All For Love”, “Have You Ever Really Loved A Woman” un citām.

Braiens Adamss saņēmis "Grammy" un Amerikas Mūzikas godalgas, kā arī vairākas reizes ticis nominēts Amerikas Kinoakadēmijas godalgai par labāko filmu mūziku.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu