Kalvītis un meistarīgās daiļavas (16)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Premjers Aigars Kalvītis, otrdien Ministru kabinetā tiekoties ar Latvijas sieviešu basketbola nacionālo komandu, pateicies par veiksmīgo sniegumu Eiropas čempionātā un pasniedzis Ministru prezidenta atzinības rakstus.

Uz svinīgo pieņemšanu Ministru kabinetā, Latvijas valstsvienība, kā jau vienota komanda, bija ieradusies elegantās melnās kleitās un efektīgās sarkana zīda šallēs.
Uz svinīgo pieņemšanu Ministru kabinetā, Latvijas valstsvienība, kā jau vienota komanda, bija ieradusies elegantās melnās kleitās un efektīgās sarkana zīda šallēs. Foto: AFI

Tikšanās laikā premjers uzsvēra, ka izlases spēlēm sekojusi un jutusi līdzi visa Latvija. Kalvītis sportistēm novēlēja godam startēt Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā nākamvasar un pauda pārliecību, ka arī 2009. gadā, kad Eiropas čempionāts norisināsies Latvijā, sieviešu izlasei jutīs līdzi visa valsts.

2007. gada Eiropas čempionātā Itālijā Latvijas sieviešu valstsvienība nule izcīnīja komandas vēsturē augstāko - ceturto vietu. Spēlē par bronzas godalgām savainojumu nomocītās latvietes ar 63:72 zaudēja Baltkrievijai, bet turnīrā kopumā svinēja sešas uzvaras deviņās spēlēs.

No valstsvienības spēlētājas Guntas Baško (pa labi) ministru prezidents saņem zelta bumbu un drošvien arī kādu vēlējumu vēl vairāk atbalstīt sieviešu basketbolu...
No valstsvienības spēlētājas Guntas Baško (pa labi) ministru prezidents saņem zelta bumbu un drošvien arī kādu vēlējumu vēl vairāk atbalstīt sieviešu basketbolu... Foto: AFI

Latvijas valstsvienība - 2007. gada Eiropas ceturtā labākā komanda: Anete Jēkabsone-Žogota, Gunta Baško, Ieva Kubliņa, Liene Jansone, Zane Tamane, Ieva Tāre, Zane Eglīte, Ilze Ose-Hlebovicka, Santa Dreimane, Aija Brumermane, Dita Krumberga, Anita Teilāne. Galvenais treneris - Ainars Zvirgzdiņš. Treneri - Ainārs Čukste, Aigars Nerips.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu