Džesikai Simsonei vēl nav gana - jauns albums veikalos (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pašpasludinātā amerikāņu popzvaigzne Džesika Simsone (Jessica Simpson) daudz neatpaliek no savas slavenās kolēģes Perisas Hiltones un turpina darīt to, kas viņai nemaz tik labi neizdodas, proti, dziedāt un izdot jaunus mūzikas ierakstus.

Viss jau ir glābjams šajā gigantiskajā mūzikas biznesa mašinērijā: ja neesi talantīgs vai tev nav īsti labu balss dotību - nekas! Pieaicinot pareizos mūzikas profesionāļus, rezultāts var būt pārsteidzoši dzīvotspējīgs. Dzīvotspējīgs, ar to domājot - labi pārdodams.

Tā, lūk, arī 26 gadus vecā Džesika Simsone pamanījusies augusta beigās laist klajā nu jau piekto studijas plati "A Public Affair". Singls ar tādu pašu nosaukumu jau rotē visos komercradio un TV.

Izrādās, ka pati Simsone ir veselu deviņu albuma dziesmu līdzautore, viņai palīdzējuši vairāki prominenti popmūzikas producenti - Lesters Mendess (Lester Mendez), Jimmy Jam & Terry Lewis, Korijs Rūnijs (Cory Rooney), Skots Storčs (Scott Storch) un Stargate. Brīžiem jaunās plates dziesmas ir gluži apzināti apstrādātas un aranžētas kā 80. gadu popmūzikas paraugi, īpaši jau daudzas līdzības var vilkt ar popdīvas Madonnas pirmajiem diviem albumiem 80. gadu sākumā.

Aktuālā singla video režisors ir pats Brets Ratners (Brett Ratner), kas radījis Holivudas lenti "X-Men 3". Klipa sižeta pamatā ir Džesikas un viņas slavenību draudzeņu burziņš klubiņā kādā piektdienas vakarā. Klipā redzama arī "Bīstamo mājsaimnieču" zvaigzne Eva Longoria un jaunā popdziedātāja un aktrisīte Kristīna Miliana (Christina Milan).

Tabloīdi baumo, ka pēc nesenās šķiršanās ar Niku Leihiju Džesikai uzradies jauns pielūdzējs - "Grammy" laureāts un seksīgās balss īpašnieks Džons Maiers (John Mayer). Pati Džesika gan apgalvo, ka viņi esot tikai draugi.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu