Repere Igija Azīlija tuvākajā laikā plāno kļūt par māti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Repere Igija Azīlija par spīti līgavaiņa krāpšanai ir piedevusi vīrietim pilnībā un gatavojas apprecēties un kļūt par māti. Pāris izlēmis pēc iespējas ātrāk sākt plānot ģimeni.

Nedēļu pēc internetā publiskotā video, kurā Azīlijas līgavainis savam basketbola komandas biedram D`Andželo Raselam atzīstas līgavas krāpšanā, pāris ir izlīguši un plāno apprecēties, kā arī izveidot ģimeni.

Repere atklāja, ka viņas kāzu kleitas dizainu un pašu kleitu radīs «Giorgio Armani», izvēlēts šis zīmols tāpēc, ka Igija ir klasikas piekritēja un neviens cits neizprot klasiku tik labi kā zīmola dizaineri.

Repere arī vēlas, lai pēc divdesmit pieciem gadiem, rādot bērniem kleitu, tā neliktos smieklīga, bet atstātu īpašo sajūsmas pilno sajūtu, kuru viņa piedzīvos kāzu dienā.

Nevienam nav noslēpums, ka basketbola zvaigznes četrus gadu vecais dēls daudz laika pavada pāra mājā, tāpēc Igija jau pieradusi pie bērna klātbūtnes un plāno tuvākajā laikā pati kļūt par māti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu