«Mirttantes mājās» sapulcējušies draudzīgi un jautri talcinieki

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Raiskuma pagasta «Biekās», mājās, kur savulaik tika uzņemta filma «Limuzīns Jāņu nakts krāsā», šodien sapulcējušies draudzīgi, jautri un strādāt griboši talcinieki. Lielās talkas laikā viņi sakopj mājas apkārtni un palīdz Maijas tantei, vecāka gadu gājuma kundzei, kura pašlaik šajās mājās mitinās.

Talkas iniciatore Vineta sarunā ar portālu TVNET pastāstīja, ka «Biekās» šodien pulcējušies aptuveni 12 talcinieki. Darbos iesaistījušies ne tikai pieaugušie, bet arī vairāki bērni.

Jaunākajam talciniekam ir pieci gadi, un puisītis ir ļoti aktīvs un enerģisks.

Sapulcējušos strādnieku vidū valda draudzīga un jautra atmosfēra.

Talcinieki cenšas sakopt «Bieku» mājas centrālo pagalma daļu. Ļaudis grābj sētu, šķiro lietas, izzāģē sabiežņojušos ceriņu krūmus un veic citus lauku darbus.

TVNET jau ziņoja, ka Vineta un Armands nolēmuši Lielās talkas laikā sakopt mājas apkārtni un palīdzēt Maijas tantei.

«Limuzīns Jāņu nakts krāsā» ir režisora Jāņa Streiča 1981. gadā Rīgas kinostudijā uzņemta latviešu mākslas filma — ieturēta komēdijas un drāmas žanrā. Sižeta pamatā Māras Svīres stāsts «Limuzīns Jāņu nakts krāsā».

Lielā talka norisinās šodien, 23.aprīlī, visā Latvijā vienlaicīgi no plkst. 9 līdz 15.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu