Rīgā notiks ANO jubilejas skrējiens

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

24. septembrī pulksten 11.00 Rīgā, stadionā "Arkādija", notiks Apvienoto Nāciju Organizācijas 61. gadadienai veltīts skrējiens, kas tiek organizēts jau kopš 1988. gada.

ANO divu jūdžu jubilejas skrējienā varēs piedalīties ikviens interesents neatkarīgi no sportiskās sagatavotības. Bērniem līdz desmit gadu vecumam būs jāveic starts 40, 60 vai 100 metru distancē.

Skrējiena mērķis ir dot iespēju dažādu valstu iedzīvotājiem vienkāršā un dinamiskā veidā izteikt savu atbalstu ANO paustajiem sadraudzības, harmonijas un cilvēcības ideāliem.

Skrējiens tiek organizēts daudzās pasaules valstīs laikā starp Starptautisko Miera dienu un ANO dibināšanas dienu. Latvijā divu jūdžu skrējiens notiks jau 11. reizi.

Skrējiena iniciators ir Šri Činmojs - filozofs, sportists, mūziķis, dzejnieks, mākslinieks, kurš ar savu radošo darbību, neparastajām radošajām iniciatīvām un savas dzīves piemēru ir iedvesmojis un uzmundrinājis cilvēkus visā pasaulē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu