„Victoria's Secret” prezentē jauno uzņēmuma seju video

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vienas no pasaulē iecienītākajām sieviešu apakšveļas un skaistumkopšanas produktu preču zīmēm „Victoria's Secret” galvenajā veikalā Ņujorkā masu mediji tika iepazīstināti ar jauno uzņēmuma seju – pilnīgo lūpu un garo matu īpašnieci, 23 gadus veco modeli no Nīderlandes - Douzenu Krosu.

Krosa līdzās „Victoria''s Secret” veterānei Adrianai Limai kļuvusi par vienu no uzņēmuma „enģeļiem”. Modeles apmeklēja pasākumu, lai popularizētu „Victoria''s Secret” jauno apakšveļas kolekciju „Supermodel Obsessions”. Kolekciju veido trīs tēmas: gaišās krāsas, kas izceļ maigi rozā un pelēkos toņus, izsmalcinātas detaļas, kurās dominē melnas mežģīnes un lentītes, kā arī puicisks šarms, kas patapināts, iedvesmojoties no vīriešu zīda kaklasaitēm un svīteriem. Kolekcija kontrastē ar rudens kolekciju, kurā būs ieturēta daudz tumšākos un piesātinātākos toņos. Apakšveļas kolekcijas autore Dženija Šefere uzskata, ka šajā svārstīgajā ekonomiskajā situācijā pircēji meklē tādu preci, kas nebūtu pārāk dārga. "Victoria''s Secret" ir viena no pasaulē iecienītākajām sieviešu apakšveļas un skaistumkopšanas produktu preču zīmēm. Kompānija modes pasaulē katru gadu piesaka sevi ar mūsdienīgām apģērbu un apakšveļas kolekcijām, kā arī ar atzītiem parfīmiem un kosmētiku, ko reklamē planētas slavenākās supermodeles.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu