Dziedātāja Ambera pārstāvēs Latviju konkursā "5 zvaigznes" (13)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

No šodienas līdz 31.augustam Krievijā, Sočos, notiks jauno izpildītāju konkurss "5 zvaigznes", kurā pirmo reizi Latviju pārstāvēs dziedātāja Aija Vītoliņa jeb "Amber".

Konkursa norise tiešraidē tiks translēta Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālā. Konkursa norise pirmajās dienās LTV 7.kanālā tiešraidē būs skatāma plkst.19, savukārt konkursa noslēguma ceremonija, kas programmā iekļauta svētdien, 31.augustā, sāksies plkst.18, informēja LTV Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Konkursa pirmajā dienā dalībniekiem būs jāizpilda oriģināldziesma, kur "Amber" izpildīs Kārļa Lāča un Sergeja Timofejeva speciāli viņai rakstīto dziesmu "Bulvāri". Konkursa otrajā dienā dalībniekiem būs jāizpilda retro hits, un "Amber" šai reizei būs izvēlējusies Raimonda Paula dziesmu no mūzikla "Māsa Kerija".

Savukārt konkursa trešajā dienā visiem būs jādzied dziesma, kas pretendē uz definīciju "pasaules hits", un "Amber" šajā dienā startēs ar Edītes Piafas savulaik izpildīto dziesmu "Milord".

Kopumā konkursā piedalīsies 11 jaunie izpildītājmākslinieki no Latvijas, Moldovas, Armēnijas, Krievijas, Ukrainas, Baltkrievijas un citām bijušās PSRS valstīm.

Konkursa uzvarētāju un pirmo triju vietu secību noteiks televīzijas skatītāju apvienotais SMS un telefonbalsojums. Telefona numuri, zvana maksa un cita svarīga informācija LTV 7.kanāla skatītājiem tiks atklāta tiešraides laikā.

Savu speciālbalvu pasniegs arī žūrija, kuras sastāvā iekļauts arī Latvijas pārstāvis aktieris Ivars Kalniņš.

Koncerta organizētāji ir parūpējušies, lai televīzijas skatītājus priecētu ne tikai jauno izpildītāju sniegums, bet arī spilgti viesmākslinieku priekšnesumi. Savu uzstāšanos apstiprinājusi gan Latvijas grupa "Prāta vētra", gan Anna Veski, Sofija Rotaru, Larisa Dolina, Kristine Orbakaite, Anželika Varum, Filips Kirkorovs, Leonīds Agutins, Valērijs Leontjevs un daudzas citas Krievijas mūzikas un televīzijas zvaigznes.

Jau ziņots, ka konkursā "5 zvaigznes", kuru jau ceturto gadu organizē ORT, šovasar uzaicinājumu piedalīties saņēmusi arī LTV.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu