Maskavā autoavārijā gājis bojā Pet Shop Boys administrators (21)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušās nedēļas nogalē Maskavā uz Tarasa Ševčenko prospekta autoavārijā gājis bojā Pet Shop Boys administrators Deitons Konnels (Dainton Connell) un Maskavas kluba "Kriša Mira" līdzīpašnieks Antons Antonovs.

Kā laikrakstam "Komersants" pastāstīja Antonova kolēģi, ceturtdienas vakarā 31 gadu vecais "Kriša Mira" līdzīpašnieks kopā ar Konnelu svinējuši Pet Shop Boys dalībnieka Krisa Lova jubileju. Lovs speciāli ieradies Maskavā pēc Antonova uzaicinājuma, abi iepazinušies pirms vairākiem gadiem Sanktpēterburgā.

Pēc ballītes restorānā "Sky Lounge", pēc aculiecinieku teiktā, Antonovs nolēmis aizvest Konnelu uz savu klubu. Apmēram vienos naktī Antonova BMW 525 traucies ar ātrumu 150 km/h pa Tarasa Ševčenko prospektu, slapjā ceļa seguma dēļ slīdējis un ietriecies kokā. Trieciens bijis tik spēcīgs, ka nogāzis koku, pēc tam mašīna atsitusies pret čuguna margām un iekritusi upē.

Kad auto tika izcelts no ūdens, abi pasažieri bija jau miruši.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu