Ferels ir Holivudas vispārmaksātākā zvaigzne (7)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ekrāna komiķis Vils Ferels (Will Ferrell) ierindojies pirmajā vietā visvairāk pārmaksāto Holivudas zvaigžņu sarakstā, kuru sastādījusi žurnāla "Forbes" interneta versijas redakcija.

Otra vispārmaksātākā zvaigzne ir savulaik ar kriminālkomēdiju "Trainspotting" slavu ieguvušais britu aktieris Jūens Makgregors.

Starp 10 aktieriem, kuru atalgojums izrādījies neproporcionāli liels viņu filmu kases ieņēmumiem, ir arī Billijs Bobs Torntons, Toms Krūzs un Džims Kerijs.

Ferels pirmajā vietā nonācis, pamatā studijas "Universal Pictures" filmas "Land of the Lost" pieticīgo kases ieņēmumu dēļ. Filmas veidošana izmaksāja 100 miljonus dolāru, bet visā pasaulē tā nopelnījusi vien 65 miljonus (attiecīgi - 47 miljonus un 31 miljonu latu). Arī iepriekšējā Ferela filma "Semi Pro" tās veidotājiem sagādāja vilšanos, nopelnot vien 43 miljonus dolāru (20 miljonus latu)

Sastādot sarakstu, "Forbes" salīdzina aktiera algu ar ienākumiem, ko filma nopelnījusi kinoteātros, pārdodot to DVD un izrādot televīzijā. Katrs Ferelam samaksātais dolārs kasē ienesis 3 dolārus un 29 centus (attiecīgi - 47 santīmi nopelnījuši 1,55 latus), konstatējuši saraksta autori.

Kaut arī Makgregors nav starp Holivudas dāsnāk atalgotajiem aktieriem, izrādās, ka arī viņā ieguldītās investīcijas lielu peļņu nenes. Katrs Makgregoram samaksātais dolārs nopelnījis 3,75 dolārus (1,75 latus).

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu