Sestdien sākas LNT šovs "Latvijas princese" (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šo sestdien, 30.augustā, plkst. 21:10 šova "Latvijas princese" priekškars kritīs un varēsim vērot īsta skaistuma, izveicīguma un grācijas sacensības.

Pirmajā šova atklāšanas sērijā - pirmie pārbaudījumu, pirmās iepazīšanās, pirmās asaras. Meitenes iepazīstinās skatītājus ar sevi, iepazīsies ar Princi – Valdi Škutānu, un žūriju, kā arī uzzinās šova noteikumus un galveno balvu. Lai iegūtu princeses titulu, jāpārvar dažādi šķēršļi, jāmetas bangojošos piedzīvojumos - valša solis ne katrai ir pa spēkam, kur nu vēl princeses cienīga nodarbošanās - mīklu minēšana. Rožu ceremonijā septiņām meitenēm šovs būs jāpamet jau pirmajā šova sērijā.

Ar ko šova dalībnieces iekaros prinča sirdi – dabiskumu vai sievišķīgām viltībām?

Kura paliks un turpinās cīņu par princeses kroni un 10 000 eiro - skaties jau šosestdien, 30.augustā, plkst. 21:10 „Latvijas princeses” pirmajā sērijā. Kas uzvarēs - skaistums vai atjautība, grācija vai viltība?

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu