Īrijas tieslietu ministrs pieprasījis pārspēlēt maču ar Franciju (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Īrijas tieslietu ministrs Dermots Aherns uzskata, ka 2010. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas "play-off'' atbildes mačs starp Īrijas un Francijas futbola valstsvienību ir jāpārspēlē.

Kā zināms, mačs noslēdzās ar neizšķirtu 1:1, bet divu spēļu summā panākumu 2:1 svinēja Francija. Neizšķirtu frančiem 103. minūtē izrāva Viljamss Galā, kurš no tuvas distances saņēma piespēli no Tjerī Anrī, kas, savukārt sev bumbu piespēlēja ar roku, taču tiesnesis pārkāpumu nefiksēja.

Aherns lūdzis Īrijas futbola federācijai iesniegt oficiālu protestu, jo šajā spēle neesot ievēroti godīgas spēles principi. ''''Ja pārspēle nenotiks, tad sanāk - kas krāpjas, tas uzvar,'''' viņš sacīja.

Anrī atzinis, ka spēlējis ar roku, taču tas esot bijis netīšam.

Tikmēr FIFA preses atašejs Anglijas presei jau paziņojis, ka spēle pārspēlēta netiks, kas nozīmē, ka uz Dienvidāfrikas Republiku dosies Francija.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu