Zatlers vizītē uz Maskavu dosies pirms Ziemassvētkiem (123)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Valsts prezidenta Valda Zatlera vizīte Krievijas galvaspilsētā Maskavā un Pēterburgā plānota īsi pirms Ziemassvētkiem, no 19. līdz 21. decembrim, šodien žurnālistus informēja Valsts prezidenta kancelejas vadītājs Edgars Rinkēvičs.

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

(Ziņa papildināta ar politologa I.Ījaba komentāru.)

Kā ziņots, Zatlers iepriekš žurnālistiem paziņoja, ka konkrēts datums vizītei Krievijā tiks paziņots tad, kad abpusēji ar Krievijas pusi tas tiks uzskatīts par nepieciešamu. Zatlers stāstīja, ka vizītes sagatavošana norit "ļoti intensīvi" - tiekot runāts gan par precīzu vizītes datumu, gan parakstīšanai sagatavotajiem līgumiem, kā arī par delegācijas sastāvu.

Ārlietu ministrijā iepriekš informēja, ka vizītei parakstīšanai sagatavots Latvijas un Krievijas līgums par sadarbību cīņā pret organizēto noziedzību, dubultnodokļu konvencija, līgums par atvieglotu robežas šķērsošanu pierobežas iedzīvotājiem, līgums par sadarbību ārkārtējo situāciju un draudu novēršanas jomā, līgums par sadarbību vides aizsardzības jomā, kā arī līgums par sadarbību tūrisma jomā, kuru 23.novembrī apstiprināja Ministru kabinets.

Komentāri (123)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu