Štrombergs - ar Hammeru uz Valmieru (18)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: f64 Photo agency

Trešdien no Pekinas olimpiskajām spēlēm Latvijā atgriezīsies pirmais olimpiskais čempions BMX riteņbraukšanas vēsturē Māris Štrombergs un vēl astoņi Latvijas olimpiskās delegācijas dalībnieki.

Ar Štrombergu kopā atlidos abi pārēji BMX komandas braucēji Ivo Lakučs un Artūrs Matisons, kā arī smaiļotāji Krists Straume un Kristaps Zaļupe ar treneriem Genādiju Zujevu un Aigaru Aglenieku. Atlidos arī Latvijas Basketbola savienības prezidents Ojārs Kehris.

Latvijas komandas pārstāvji starptautiskajā lidostā "Rīga" ielidos pulksten 17.00 ar reisu no Helsinkiem, savukārt 800 metru skrējējs Dmitrijs Miļkevičs ieradīsies pulksten 23.35 ar reisu no Amsterdamas.

Māris Štrombergs gavilē pēc tikko izcīnītā čempiontitula.
Māris Štrombergs gavilē pēc tikko izcīnītā čempiontitula. Foto: f64 Photo agency

Jau tagad zināms, ka sportistus pulksten 17.00 sagaidīs LOK prezidents Aldons Vrubļevskis, Izglītības un zinātnes ministrijas valsts sekretāra vietnieks sporta jautājumos Edgars Šneps, Valmieras rajona padomes priekšsēdētājs Vitauts Staņa, Valmieras domes priekšsēdētājs Inesis Boķis, kā arī LOK ģenerālsponsora a/s "Latvijas Gāze" un Starptautiskās Olimpiskās komitejas sadarbības partnera "Samsung" pārstāvji.

Pateicoties Latvijas Olimpiskās komitejas ģenerālsponsoram a/s "Latvijas Gāze", Olimpiskais čempions Māris Štrombergs, Ivo Lakučs, Artūrs Matisons un viņu ģimemes locekļi un tuvākie draugi uz Valmieru dosies deviņpadsmitvietīgā "Hummer" limuzīnā, lai tiktos ar saviem līdzjutējiem un atbalstītājiem arī Valmierā.

Uz svinīgo sagaidīšanu lidostā tiek aicināti sportistu atbalstītāji un līdzjutēji!

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu