Slovēnija, Grieķija, Portugāle un Francija brauks uz DĀR

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2010. gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīram DĀR trešdien no Eiropas zonas kvalificējās Portugāles, Grieķijas, Francijas un Slovēnijas futbola valstsvienība.

Grieķijas izlase kvalifikācijas turnīra "play-off'''' atbildes mačā ar 1:0 viesos pārspēja Ukrainas futbolistus un ar tādu pašu rezultātu guva virsroku divu spēļu summā. Vienīgos vārtus grieķiem spēles 31 .minūtē guva Dimitrioss Salpingidiss.

Tikmēr Portugāles valstsvienība ar 1:0 izbraukumā pieveica Bosniju un Hercegovinu, bet divu spēļu kopvērtējumā portugāļi svinēja panākumu ar 2:0, tādējādi garantējot vietu finālturnīrā. Ar precīzu sitienu 56. minūtē uzvarētājiem izcēlās Rauls Mereilešs.

Citā duelī Slovēnijas komanda 1:0 mājās pārspēja Krievijas izlasi ar ko pietika, lai kvalificētos Pasaules kausa izcīņai. Divus spēļu summā rezultāts bija 2:2, bet slovēņi tālāk tika pateicoties izbraukumā vairāk gūtiem vārtiem.

Savukārt Francija savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 papildlaikā ar Īrijas izlasi, bet divu spēļu summā francūži bija pārāki ar 2:1. Strīdīga epizode bija 103. minūtē, kad izlīdzinājumu Francijas komandai panāca Viljamss Galass, kuram piespēli izdarīja Tjerī Anrī, kurš acīmredzami soda laukumā nospēlēja ar roku, taču tiesneša svilpe klusēja.

Pasaules kausa izcīņas finālturnīram pēc kvalifikācijas spēlēm, izcīnot pirmo vietu grupā, jau iepriekš bija kvalificējušās Dānija, Šveice, Slovākija, Spānija, Vācija, Serbija, Anglija, Itālija un Nīderlande.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu