Kostners pārsteidz spriedzes pilnā trillerī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Jau piektdien, 22. aprīlī, Latvijas kinoteātros pirmizrādi piedzīvos elpu aizraujošs trilleris «Noziedznieks» («Criminal»). Tas vienkopus pulcējis izcilu aktieru ansambli: Kevinu Kostneru, Geriju Oldmenu, Tomiju Lī Džonsu un Raienu Reinoldsu.

Spraigais trilleris «Noziedznieks» vēsta par Kevina Kostnera atveidotu uz nāvi notiesātu noziedznieku, kurš ir izslavēts ar savu nežēlību un kuram tiek transplantētas bojā gājuša ASV Centrālās izlūkošanas pārvaldes (CIP) aģenta atmiņas, noslēpumi un iemaņas. Šis bīstamais solis tiek veikts, jo nežēlīgais noziedznieks ir vienīgā cerība, kā pabeigt mirušā aģenta misiju un izglābt pasauli no Trešā pasaules kara.

Kaut daudzsološajam trillerim ir raksturīgi fantastikas elementi, tomēr tā režisors Ariels Vromens vairāk ir koncentrējies uz cīņas stratēģijām un vizuāliem spriedzes efektiem, nevis ezotērisku tēmu iztirzāšanu. Rezultātā viņam izdevies radīt stindzinošus noziedznieku un slepeno aģentu portretus. Starp citu, aizkulišu intervijas liecina, ka Ariela Vromena bezierunu uzstādījums ir bijis, ka brutālo, uz nāvi notiesāto noziedznieku ir jātēlo aktierim Kevinam Kostneram.

Pats aktieris tikmēr atzīst, ka sākotnēji piedāvāto lomu noraidījis. Pat divas, trīs reizes. «Teicu, ka nesaprotu, kāpēc viņi iedomājas, ka es varētu nospēlēt tāda līmeņa nežēlību. Es taču esmu vienkāršs kovbojs, kurš ikdienā spēlē beisbolu. Taču tad paskatījos spogulī un sapratu, ka esmu mainījies, ka varu sevī atrast rezerves, lai atainotu nežēlīgu vardarbību,» stāsta Kevins Kostners.

Režisors Ariels Vromens tikmēr uzsver, ka ir gandarīts par savu uzstājību un rezultātu, ko tā nesusi. «Mēs esam pieraduši, ka Kevins tēlo simpātiskus, šarmantus varoņus. Taču viņš spēj daudz, daudz vairāk. Neviens Kevinu nav redzējis tādu, kāds viņš ir filmā «Noziedznieks», un, ticiet man, tas ir aizraujoši,» atklāj Ariels Vromens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu