"Electrolux" informē par sadzīves tehnikas produktu cenu paaugstināšanu (14)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ņemot vērā visā pasaulē novērojamo izejvielu un izejmateriālu cenu kāpumu, SIA "Electrolux Latvia Ltd." informē, ka no 2008. gada 1.oktobra visiem Electrolux sadzīves tehnikas produktiem cenas tiks paaugstinātas par vismaz 3%.

"Pēdējā gada laikā situācija sadzīves preču ražošanas industrijā ir ievērojami mainījusies. Novērojams rekordaugsts izejvielu, piemēram, tērauda, vara un plastmasas, pieprasījums, kas veicinājis ražošanas izmaksu celšanos. Vienlaikus ievērojami paaugstinājušās degvielas izmaksas, kas ne tikai sadārdzinājušas produktu piegādes un loģistikas izmaksas, bet arī tieši ietekmējušas daudzu no naftas iegūtu izejvielu izmaksas," saka Eduards Reneslācis, SIA "Electrolux Latvia Ltd." direktors.

"Lai Electrolux patērētāji arī turpmāk varētu iegādāties augstākās klases sadzīves tehnikas ierīces par samaksu, kas ir adekvāta produkta kvalitātei, cenu paaugstinājums šajā situācijā ir neizbēgams," turpina Eduards Reneslācis.

Electrolux ir globālais līderis sadzīves tehnikas un profesionālās tehnikas ražošanā, ik gadu pārdodot vairāk nekā 40 miljonu produktu gadā 150 valstīs. Kompānija koncentrējas uz inovācijām, kas ir rūpīgi izstrādātas, pamatojoties uz daudzpusīgu patērētāju izpratni, lai apmierinātu reālās patērētāju un profesionāļu vajadzības.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu