Mūziķi aicina atcerēties par tautas vienotību (120)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nils Vilnis

Grupa Latvijā pazīstamu mūziķu apvienojušies kopīgā mērķī atgādināt sabiedrībai par latviešu vienotības spēku, radot jaunu versiju Ievas Akurāteres 1988.gadā izpildītajai dziesmai „Manai Tautai”, kas teju kļuvusi par neoficiālu latviešu himnu.

"Ir bijuši sliktāki laiki, ir bijuši labāki laiki. Pats svarīgākais ir šodiena, par kuru arī visvairāk ir jādomā, tāpēc mēs aicinam nenokārt rokas, ieklausīties, būt vienotiem un galvenais ir darīt", tā projekta autors Mārtiņš Otto.

Pilnīgi visi projektā iesaistītie strādājuši brīvprātīgi, nesaņemot atalgojumu, uzsvēra M.Otto.

Atbalstu mūziķu nodomiem un veikumam izteikuši arī dziesmas autori Brigita un Andris Ritmaņi, kā arī Ieva Akurātere. Jaunais aranžējums un video tapis nepilna mēneša laikā.

Producenti: Ieva Akurātere, Goran Gora, Toms Grēviņš Video/foto: Nils Vilnis Video montāža: Madars Upītis, Nils Vilnis Audio mix/montāža: Gatis Zaķis / Kaspars Ansons Gaismas: Ģederts Siliņš

Ģitāra akustika: Andis Grīva Ģitāra elektriskā: Mārcis Vasiļevskis Bass/kontrabass: Linda Ivanova Bungas: Pēteris Lunde

Dziesmu dzied: Goran Gora, Martin Confused, Andis Grīva, Linda Ivanova, Ervīns Ramiņš, Intars Busulis, Jānis Šipkēvics, Evija Smagare, Linda Leen, Artis Dvarionas, Māra Holšteine Upmane

Īpasu paldies mūziķi saka studijām "Sound Division", "Ansona Laboratorija", "Mute Studija", kas ļāva izmantot telpas un aparatūru šīs dziesmas versijas tapšanas laikā.

Komentāri (120)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu