Atvērts jauns specializēts pirts lietu veikals - salons (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā nedēļā Rīga kļuvusi par vienu īpašu veikalu bagātāka – atvērts jauns, specializēts pirts lietu un pirts būvniecības veikals – salons "Sauna katram".

Jaunais veikals paredzēts gan individuālajiem pirts būvētājiem, gan profesionāļiem, gan arī ikvienam pirtsmīlim. Veikalā - salonā plašā izvēlē piedāvātas pirts krāsnis, pirts durvis un pirts apdares materiāli. Iespējams iegādāties arī pirts aksesuārus un pirts kosmētiku, lai pirtī iešanas brīžus padarītu īpašus un neaizmirstamus.

Viens no SIA "Sauna katram" īpašniekiem Normunds Dreimanis pirts būvniecības nozarē darbojas jau vairāk nekā 10 gadus un ir pazīstams šīs nozares eksperts. "Ilgus gadus strādājot pirts būvniecības jomā, secināju, ka ar būvēšanu vien nepietiek, klientiem gribas aplūkot un salīdzināt dažādas pirts krāsnis, aksesuārus un citas lietas, ko birojā nevarējām piedāvāt. Vēl, strādājot ar klientiem, radās iespaids, ka Latvijā trūkst tādas vietas, kur interesenti varētu iegūt pilnīgu, profesionālu informāciju par pirtīm," stāsta N.Dreimanis.

Īpaša vieta jaunajā veikalā-salonā atvēlēta somu zīmolam "Harvia".

"Harvia" ir pasaulē plaši pazīstams somu zīmols, kurš jau vairāk nekā 50 gadus ražo augstas kvalitātes pirts krāsnis. Somijā "Harvia" ir pirts lietu tirgus līderis. "Mūsu veikalā plašā izvēlē pieejama zīmola "Harvia" produkcija, jo gadu gaitā tā ir pārbaudīta vērtība, kas iepriekš specializētajos pirts lietu veikalos nebija pieejama pietiekami plašā sortimentā un kuru gribējām parādīt un piedāvāt plašākai auditorijai," piebilst N.Dreimanis.

Jau veikala atvēršanas dienā jaunie saimnieki piedāvāja plašu ar malku kurināmo pirts krāšņu klāstu: 10 "Harvija" modeļus, 6 "Kastor" un 10 "Tatpar" – groza tipa krāsnis. Veikala lepnums ir jaunā "Kastor" krāsns, kas izceļas ar īpašu dizainu. Plašā sortimentā ir pieejamas arī elektriskās pirts krāsnis. "Sauna katram" saimnieki sola, ka veikala sortiments ar laiku tiks papildināts vēl plašāk.

Veikals atrodas Rīgā, M. Nometņu ielā 7-1, tālr. 67602213.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu