Dinner in the Sky® atgiezīsies Latvijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Prezentēta dažādos kontintentos, ideja un koncepts Dinner in the Sky® piedāvā neaizmirstamu un izsmalcinātu maltīti debesīs – ietverot ekskluzīvu atmosfēru, elpu aizraujošu skatu un ēdienu gatavošanas šedevrus no labākajiem šefpavāriem.

Pasākums noritēs Rīgas centrā, kur profesionāļu uzraudzībā, galds ar 22 viesiem tiks pacelts 50 metru augstumā kopā ar šefpavāru un viesmīļiem, lai baudītu unikālu un īpašu maltīti, ar tuviniekiem un draugiem. Tik tiešām – līdzīgu šādai gastronomiskai pieredzei nav!

Pasākumā dalību ņems dažādi augstākās raudzes šefpavāri. Vakariņu laikā «dienas šefpavārs» pats personīgi pievienosies apmeklētājiem 50 metru augstumā, lai pasniegtu maltīti, kā arī stāstītu par katru ēdienu atsevišķi un visu maltīti kopumā. Ekskluzīvā atmosfēra, izsmalcinātie ēdieni un tiešā saskarsme ar izmeklētiem pavāriem, radīs neizgaistošus iespaidus, elpu aizraujošas atmiņas gan Rīgas iedzīvotājiem, gan viesiem.

Pasākuma organizatori informē, ka viens no RIGA IN THE SKY šefpavāriem būs Džuzepe di Iorio, kurš ikdienā strādā Michelin zvaigžņotajā restorānā Aroma Romā.

Foto: publicitātes

Džuzepe di Iorio nāk no lielas sešu bērnu ģimenes Romā. Tēvs ir mīlējis ēst gatavošanu un iemācījis Džuzepem gatavot autentiskus Itālijas virtuves ēdienus jau mazotnē. Pēc viesnīcu skolas pabeigšanas, viņš strādāja restorānā «Margutta». Vēlāk Džuzepe strādāja prestižajā Hyde Park Hotel Džuzepes Sestito virsvadībā, kurš bija pirmais itāļu pavārs restorāna šefpavāra amatā šajā slavenajā iestādījumā.

Pēc atgriešanās Romā, Džuzepe uzsāka ceļojumu eksluzīvo viesnīcu restorānu pasaulē, strādājot tādos iestādījumos kā Hotel Inghilterra un Parco dei Principi. 2005. gadā viņš atsāk strādāt kopā ar savu skolotāju Džuzepes Sestito Michelin zvaigžņotajā restorānā Mirabelle, kas atrodas Hotel Splendide Royal.

Džuzepes pieredze un personība bija radījusi priekšnoteikumus, lai varētu vadīt izsmalcinātu restorānu pats. Tā Džuzepe di Iorio jau vairākus gadus vada izcilo restorānu Aroma, kas ir apbalvots ar Michelin zvaigzni.

Sīkāka informācija

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu