Rīgā startēs jaunā «SMScredit.lv BMX čempionāta» sezona

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ervijs Rītiņš

Sestdien, 23. aprīlī, Rīgā esošajā Mežaparka BMX trasē startēs 2016. gada «SMScredit.lv BMX čempionāta» sezona. Kopumā šajā gadā paredzēti astoņi posmi dažādos Latvijas reģionos.

Lai arī starptautiskā BMX sacensību sezona jau ir sākusies, tomēr Latvijā pirmās oficiālās sacensības gaidāmas šīs nedēļas nogalē. Rīgā esošajā Mežaparka trasē startēs pašmāju lielākā BMX sacensību seriāla «SMScredit.lv BMX čempionāta» jaunā sezona.

Sacensību sākums gaidāms pulksten 13:00, bet izšķirošie finālbraucieni norisināsies no pulksten 16:00. Sacensības tiks aizvadītas bērnu, jauniešu un amatieru grupās, kā arī elites un junioru apvienotajā konkurencē. Plānots, ka pirmajā posmā startēs ap 300 BMX braucēju no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas klubiem. Viņu vidū būs arī vairāki būvniecības uzņēmumam «MONUM» atbalstītās Latvijas jaunatnes izlases sportisti. Tikmēr svētdien no pulksten 11:00 turpat Mežaparka trasē gaidāmas «Rīgas kausa» izcīņas sacensības.

Kopumā «SMScredit.lv BMX čempionāta» sezonā paredzēti astoņi posmi, kas norisināsies Rīgā, Mārupē, Vecpiebalgā, Valmierā, Jelgavā, Madonā, Ventspilī un Smiltenē. Ceturto gadu pēc kārtas Latvijas Nacionālā čempionāta atbalstītājs būs «SMScredit.lv».

«SMScredit.lv BMX čempionāta» kopvērtējumā tiks noskaidroti Latvijas čempioni bērnu, jauniešu un amatieru grupās. Tāpat katrā posmā startēs arī elites un junioru apvienotās grupas braucēji.

SMScredit.lv BMX čempionāta 2016. gada kalendārs

23.04. – Rīga

07.05. – Mārupe

04.06. – Vecpiebalga

18.06. – Valmiera

02.07. – Jelgava

23.07. – Madona

27.08. – Ventspils

10.09. – Smiltene

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu