Sigur Ros apbur Rīgas publiku (79)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdienas vakara grupas Sigur Ros koncerta apmeklētāji no Arēna Rīga telpām neizgāja vienaldzīgi – grupa spēja apburt teju ikvienu, kurš ļāvās mūzikas valdzinājumam, komentē koncerta organizatori.

Gandrīz divu stundu garajā koncertā grupas solista Jonsi falsetā dziedātās šūpuļdziesmas pieaugušajiem bērniem spēja aizkustināt un saviļņot. Koncerta arēnā publika dzīvoja līdzi uz skatuves notiekošajam, jo lampiņas, kas publikai tika izdalītas pirms koncerta, mirgoja vienā ritmā ar Sigur Ros atskaņoto mūziku.

Satiktie koncerta apmeklētāji atzina, ka iepriekš bija dzirdējuši daudz labu vārdu par Sigur Ros mūziku un koncertiem, bet negaidīja, ka tā būs tik aizraujoša un valdzinoša.

Koncerta beigās skatītāji divas reizes grupu izsauca atpakaļ uz skatuves, lai vēl un vēl klausītos islandiešu radītajos darbos.

22.augusta koncertā, grupa atskaņoja:

Svefn-G-Englar Glosoli Ny Battery Fljotavik Vid Spilum Endalaust Hoppipolla Svo hljott Heysatan Inni Mer Syngur Olsen Olsen Saeglopur Hafsol Goddledigook

Popplagid

All Alright

Komentāri (79)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu