«Modernā Rīga» vakariņas restorānā Laivas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Speciālās šefpavāra Heinriha Erharda vakariņas

Ēdienkartē:

  • Dzelteno biešu un sparģeļu Napoleons

  • Grillēts tuncis ar baklažānu ikriem un piparots tunča tartars ar ciedru riekstu kaperu mērci

  • Mājās dūmota glazēta liellopa ribiņas ar krokainiem kāpostiem un graudaugiem

  • Mandeļu krēma kārtojums ar aveņu sorbetu un ziedputekšņiem

Ēdienu izmaksas vienai personai: 35 EUR

Datums: 29. aprīlis, 2016. gads, no plkst. 18:00

Rezervācijas veicamas restorānā.

nordicstar.info

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu