Jūrmala – Ziemeļu Rivjēra

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jūrmala piedāvā daudzpusīgas atpūtas iespējas ikvienam - sporta aktivitātes, koncertus un izklaides pasākumus, labsajūtas baudīšanu, kā arī neatkārtojamus saulrietus pludmalē. Nordic Star dzīvesstila festivāls ir par dzīves svinēšanu un baudīšanu, kura ietvaros piedāvājam arī iepazīt Jūrmalu, izvēloties kādu no sev tīkamākajiem atpūtas veidiem.

IZBRAUCIENS AR JAHTU

Atpūta pie jūras nav iedomājama bez izbrauciena ar jahtu! Pilsētas jahtu klubs atrodas Lielupē, pavisam netālu no dzelzceļa tilta, un tajā ir visdažādāko izmēru jahtas un kuteri; ir pieejamas arī laivas izīrēšanai atpūtas izbraucieniem. Vēsturiskā jahta Lībava, kura var uzņemt līdz pat 40 jūras brauciena cienītājus, piedāvā izbraucienus gar Baltijas jūras piekrasti.

PIEDĀVĀJUMS GARDĒŽIEM

Jūrmalas agrīnie iedzīvotāji senatnē ir bijuši zvejnieki, un arī mūsdienās Jūrmalas restorānos ir saglabājies plašs, visdažādākajos veidos pagatavots vietējo zivju piedāvājums. Sevišķi plaša ir tieši kūpināto zivju daudzveidība - jūras asaris, menca, zutis, skumbrija, lasis, un citas zivis. Savukārt, ja kūpinājums nav tīkamākā garša, tad noteikti varēsiet baudīt svaigi grillētu zivi, vai arī izvēlēties kādu no zivju zupu variācijām. Ikvienu pasniegto zivju ēdienu ieteicams izbaudīt ar alus vai vīna glāzi, lūkojoties saulrietā no kāda no neskaitāmajiem Jūrmalas restorāniem.

SPA

Plašais SPA kūrorta piedāvājums ļaus atpūsties ne tikai daudzveidīgos pirts un baseinu kompleksos, bet ļaus atklāt iekšējās jaunības noslēpumus. Dūņu aplikācijas un minerālūdens vannas jau izsenis ir labi zināmas ar saviem ārstnieciskajiem efektiem un spēju ārstēt hroniskas saslimšanas. Šīs procedūras uzlabo asinsriti, kas veicina labāku skābekļa un minerālvielu piekļuvi audu un šūnu līmenī.

24 KILOMETRI BALTU SMILŠU PLUDMALES

Pasaulē ievērojami eksperti ir atzinuši Jūrmalas balto, smilšaino pludmali par vienu no skaistākajām. Tās noslēpums ir smalkajā smilšu graudu struktūrā, kas padara pludmales smiltis patīkami mīkstas un maigas. Ja ir vēlme atpūtu pludmalē pamainīt pret pastaigu uzmundrinošā priežu mežā, tad noteikti iesakām apmeklēt un iepazīt Ragakāpas dabas parku, kurā ir viena no senākajām priežu audzēm; dažas priedes ir pat līdz pat 340 gadus vecas! Dabas parkā ir izveidotas atsevišķas dabas takas, kas ļaus vislabāk iepazīt vienu no augstākajām vēja darbības rezultātā izveidotajām kāpām.

TENISS, PLUDMALES VOLEJBOLS UN FUTBOLS

Sportiskām aktivitātēm Jūrmalā ir daudz priekšrocību. Jūrmalā tenisu var spēlēt gan telpās, gan āra kortos, kas ir pieejami gan tenisa klubos, gan arī atsevišķās viesnīcās. Pludmales volejbolu vislabāk ir spēlēt Jūrmalas pludmalē; arī futbolam tur ir piemērotākā vieta, un to var darīt gan vasaras, gan ziemas mēnešos.

Plašāku atpūtas piedāvājumu skatieties Jūrmalas pilsētas mājas lapā

nordicstar.info

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu