«Positivus» programmu ar dīdžejsetu papildina Marks Ronsons

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Naktī no piektdienas uz sestdienu, uzreiz pēc Elijas Goldingas koncerta, uz festivāla «Positivus» skatuves redzēsim dīdžeju un producentu Marku Ronsonu. Viņš ar īpašu festivāla jubilejai veltītu dīdžejpriekšnesumu uzstāsies uz Nordea skatuves, parūpējoties par desmitgades krāšņāko svinību atmosfēras radīšanu Salacgrīvā.

Atgādinām, ka Marks Ronsons pamanījās pozitīvi uzspridzināt festivāla galveno skatuvi jau 2011. gada vasarā.

Mūzikas biznesā Ronsons ir viens no karstākajiem vārdiem jau vismaz pēdējos divdesmit gadus, un pēdējā gadu desmitā viņš darbojas ne tikai kā veiksmīgs producents, bet arī kā talantīgs solomākslinieks un dīdžejs, brīvi peldot visdažādākajos mūzikas žanros, sākot ar hiphopu un elektroniku un beidzot ar alternatīvo roku.

Marka Ronsona kā mūzikas radītāja īpašo rokrakstu raksturo retro skanējums un viegli sajūtama nostalģija pēc aizgājušā mūzikas zelta laikmeta. Pārdroši muzikālie risinājumi un neskaitāmas uzdrošināšanās ļauj klausītājam doties pārsteidzošā muzikālā un ritmiskā ceļojumā visas nakts garumā, līdz izskan pēdējās mūzikas taktis.

Marka Ronsona vārds ir cieši saistīts ar mūžībā pāragri aizgājušo dziedātāju Eimiju Vainhausu – viņš producēja Vainhausas albumu «Back To Black», 2008. gadā saņemot trīs «Grammy» balvas – kā Gada producents un kā singla «Rehab» producents.

Pērn Ronsons laida albumu «Uptown Special». Pr starptautisku hitu kļuva albuma singls «Uptown Funk».

Festivāla programma

2016. gadā Positivus festivāla galvenie mākslinieki būs britu popmūziķe Elija Goldinga, pankroka leģenda Igijs Pops un elektroniski sapņainā franču grupa M83. Positivus festivālā, kas šovasar svinēs savu desmito jubileju, uzstāsies arī tādi mākslinieki kā Years & Years, Hot Chip, Air, John Newman, Grimes, Charles Bradley, Richard Hawley, Mercury Rev, Wolf Alice, Oh Wonder un daudzi citi.

Festivāla biļetes nopērkamas www.positivusfestival.com, Biļešu Servisa kasēs un Nordea bankomātos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu