Galahers: Vainhausa izskatās pēc badā mērdēta zirga (38)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupas "Oasis" ģitārists un slavenais britu mūzikas balamute Noels Galahers atkal alkohola reibumā pamanījies visai skarbi izteikties par saviem kolēģiem, tostarp salīdzinot dziedātāju Eimiju Vainhausu ar "badā mērdētu zirgu".

Galahers, kas pazīstams ar saviem īgnajiem vārdu izvirdumiem pret citiem mūziķiem, atkal pamanījās izrunāties piektdien intervijas laikā radiostacijai "BBC Radio One".

Četrdesmit vienu gadu vecais mūziķis, kuru pamatīgi saniknoja tas, ka par ierasti rokmūzikai veltītā Glastonberijas mūzikas festivāla galveno mākslinieku šogad tika iecelts Ņujorkas reperis Jay-Z, intervijā salīdzināja narkotiku problēmu mākto jauno angļu soulmūzikas dīvu ar "badā mērdētu zirgu".

Sava deva Galahera dusmu tika arī slavenajam britu producentam Markam Ronsonam, kurš pazīstams ar to, ka remiksēja grupas "The Zutons" skaņdarbu "Valerie" Vainhausas vajadzībām, savukārt grupas "Kaiser Chiefs" dziesmu "Oh My God" popzvaigznei Lilijai Allenai.

"Viņš grib rakstīt pats savas dziesmas tā vietā, lai turpinātu postīt visu citu skaņdarbus," sacīja Galahers. "Markam Ronsonam jāiemācās uz ģitāras nospēlēt trīs akordus un jāsaraksta (pašam sava) melodija."

Viņš arī nosauca popgrupu "Scouting For Girls" par "Scouting For Idiots" un uzbruka "Kaiser Chiefs", sacīdams: "(Populārā sešdesmito gadu popgrupa) "The Monkees" nebūt nav izjukusi, tā vienkārši tagad darbojas ar nosaukumu "Kaiser Chiefs"."

"Esmu 18 gadus lietojis narkotikas, tomēr nekad neesmu bijis tik briesmīgā stāvoklī, lai pateiktu: "Vai zināt? Es domāju, ka "Kaiser Chiefs" ir lieliski." "Nedrīkst uzticēties nevienai grupai, kurā dziesmas raksta bundzinieks," viņš piebilda.

Galahers arī salīdzināja britu slavenības Džeidas Gudijas smaržas ar "lopu čurām", kā arī ieteica atspārdīt slavenā īru mūziķa, aktīvista un labdarības koncertakcijas "Live Aid" rīkotāja Boba Geldofa meitu Pīčesu.

Ģitārists pajokoja, ka viņam vajadzētu izdot pašam savas smaržas "Eau de Toerag" ("Kājautu ūdeni") "strādnieku šķiras džentlmeņiem".

Viņš sacīja, ka Gudijas smaržas "ož pēc lopu čurām un vispār nav nekādas smaržas".

Savukārt par Geldofa meitu, kura nesen Lasvegasā apprecējās, viņš izteicās: "Augstais Dievs, es cienu seru Bobu... tomēr viņu (Geldofa meitu) vajadzētu atspārdīt."

Galahers gan pats atzina, ka piedzēries un naktī gulējis tikai divas stundas.

"Noels Galahers pirms raidījuma tika skaidri un gaiši instruēts [kā jāuzvedas] un intervijas laikā visu laiku tika uzmanīts. Mēs neesam saņēmuši nevienu sūdzību," paziņoja BBC pārstāvis.

"Kā parasti, Noels bija ļoti atklāts un pašpārliecināts viesis. Protams, "Radio One" neatbalsta narkotiku lietošanu, un, ja mēs būtu jutuši, ka mūsu viesis ir piedzēries, mēs nebūtu viņu laiduši ēterā," piebilda pārstāvis.

Uz Galahera izteicieniem savā interneta lapā jau paspējis atbildēt Marks Ronsons, vēsta "New Musical Express".

Savā "MySpace" lapā producents paironizēja par Galahera un Jay-Z kašķi, sacīdams, ka sācis pie repera mācīties ģitārspēli.

"Noels Galahers sacīja, ka man vajag "iemācīties nospēlēt uz ģitāras trīs akordus un sarakstīt melodiju". Tādēļ vienkārši gribēju darīt viņam zināmu, ka es tieši pašlaik apmeklēju ģitārspēles nodarbības pie Jay-Z un viņš jau man iemācījis abus divus dziesmas "Wonderwall" (melodija!) akordus," viņš rakstīja.

"Patiesībā mācīties no Jay-Z spēlēt uz ģitāras visas Noela dziesmas ir tik ļoti jautri, ka es pat domāju par remiksu albuma "Oasis/Jay-Z" izdošanu gluži kā (amerikāņu mūziķa un producenta "Danger Mouse" izdotais "Jay-Z" albuma "The Black Album" pārveidojums) "The Grey Album". Iespējamo nosaukumu skaitā ir tādi kā "Champagne Superhova" un "Definitely Jay Z" (parodijas par "Oasis" dziesmu nosaukumiem). Es jūs informēšu par šā projekta attīstību!" turpināja Ronsons.

Beigās vēl producents deva pēdējo triecienu Galaheram, atgādinot: "P.P.S. Noel, es patiesībā sarakstīju dziesmu ar nosaukumu "Back To Black", kurā patiesībā ir veseli septiņi akordi."

Komentāri (38)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu