Klubā Nautilus uzstāsies Marius Ivanoff (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 5. oktobrī, klubā "Nautilus" notiks Marius Ivanoff "Evolution of House” pasākums. Tā būs pirmā no noslēdzošajām divām Mariusa Ivanofa šā gada viesrezidencēm klubā "Nautilus", TVNET pavēstīja "Disco Records".

Neapšaubāmi vispazīstamākais no Baltijas progressive house plejādes dīdžejiem līdzās savam kolēģim Mindaugelim, Marius Ivanoff, kura prasmi leģendārais britu "Renaissance" un ietekmīgais Dienvidamerikas “Feedback” nosaucis par izcilu.

Par vienu no deju scēnas spilgtākajām parādībām uzskatāmais Marius Ivanoff, kurš daudz neko par sevi nestāsta, bet aizvien pārliecinošāk iekaro jaunu klausītāju sirdis, savulaik ietekmējies gan no 80. gadu nogales angļu elektroniskajiem projektiem, gan mūziķiem eksperimentētājiem.

Viņš ieguvis neskaitāmas mūzikas kritiķu atzinības, tai skaitā četrus Best Lithuanian DJ titulus, bet Latvijas publika jau pēc viņa debijas Rīgā 2003. gadā vienbalsīgi pasludināja Marius Ivanoff par vienu no visu laiku spēcīgākajiem Baltijas progressive house dīdžejiem, pieprasījuma ziņā sensacionāli pielīdzinot viņu mūsu pašu debesīs celtajam Bogdan Taran.

Arī Mariusam, kurš nekad nav baidījies eksperimentēt ar stiliem, otrais solis un noteikti svarīgākais ceļā uz slavas augstumiem bija pirms 10 gadiem, kad tīri nejauši par savu skatuves partneri ieguva otru Lietuvas nevainojamāko skatuves figūru – Mindaugeli, ar kuru kopā arī izveidojās brendīgais M&M.

Evolution of House ir īpaša deju mūzikas sesija Rīgas publikai, kuras saturs ikdienā nav dzirdams nevienā Radiošovā un netiek spēlēts arī citos klubos, taču tieši uz "Evolution of House" 5. oktobra pasākumu Marius Ivanoff ir sagatavojis īpašu programmu.

Pēc lielajiem un skaļajiem pasākumiem septembrī šis deserts būs tieši laikā. Ieeja: Ls 4 līdz pusnaktij un Ls 6 pēc pusnakts. VIP karšu īpašniekiem ieeja pasākumā brīva.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu