Rotko mākslas centrs atzīmēs trešo dzimšanas dienu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: rothkocenter.com

Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs 24. aprīlī ar vērienīgu pasākumu svinēs savu trešo dzimšanas dienu, informē mākslas centrā. Visu dienu no plkst.11 līdz 17 norisināsies īpaša akcija, kurā varēs apskatīt visas mākslas centra izstādes, ziedojot dažas otiņas mākslas centra darbnīcām un meistarklasēm. Noslēdzot trīs darbības gadu ciklu, mākslas centrā tiks atklāta jaunu Marka Rotko oriģināldarbu ekspozīcija, kā arī svētku pasākuma laikā tiks atklātas sešas jaunas izstādes, kurās būs skatāmi latviešu un ārvalstu mākslinieku darbi.

No 24. aprīļa mākslas centrā būs skatāmas sešas jaunas izstādes - Barbaras Gailes izstāde «Debesis», Baņutas Ancānes «Portreti», Olgas Rēlas «Balto liliju sapnis», izstāde «Mārtiņš Buclers - 150», 1.Starptautiskā fotogrāfijas simpozija izstāde un Latgales mākslas izstāde «Untitled».

Plkst.12.30 notiks arī preses konference, kurā mediju pārstāvjiem tiks sniegta plašāka informācija par jaunajiem Rotko oriģināliem, kā arī citām izstādēm centrā. Pasākuma kulminācija notiks plkst.14, kad mākslas centra pagalmā notiks svinīga Marka Rotko mākslas centra trešās dzimšanas dienas izstāžu sezonas atklāšana.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu