"Faithless" koncerts (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Rīgā ieradās viena no pasaulē populārākajām deju mūzikas grupām "Faithless", lai šovakar "Arēnā Rīga" sniegtu koncertu.

Kopā ar "Faithless" mūziķiem ir ieradusies 18 cilvēku liela pavadošā grupa, tai skaitā tehniskais personāls un Sister Bliss gadu vecais dēls, un auklīte. Lai nodrošinātu ģimenes drošību un komfortu, aizskatuves telpās zēnam ir ierīkota speciāla istaba.

Citas prasības koncerta organizētājiem nav izvirzītas. Pilsētu „Faithless” vēlējās apskatīt paši, bez gida pavadības.

Bez "Faithless" kodola - Maxi Jazz un Sister Bliss - Rīgā ieradās arī pastāvīgā "Faithless" dalībniece, izcilā perkursioniste Sudha Kheterpal, kura ir uzstājusies kopā ar Kailiju Minogu un Dido, spēlējusi labdarības koncertos LIVE 8 un Lapzemē ekstrēmā 30 grādu salā. Rītdienas koncertā uzstāsies arī viesvokālists Leight Kenny jeb LSK, kurš ir piedalījies „Faithless“ albuma „No Roots“ ierakstīšanā, ilggadīgais grupas ģitārists David Randall, bundzinieks Andy Treacy, kurš ir spēlējis ar tādiem māksliniekiem kā Groove Armada, Robijs Viljams, Dido, kā arī citiem izciliem mūziķiem.

Arī tehniskā ziņā koncerts būs vērienīgs, jo grupa ir atvedusi uz Rīgu lielu daļu koncerta tehniskā aprīkojuma.

"Faithless", kas apvieno vairākus mūzikas stilus - hip-hopu, tehno, house mūziku, veiksmīgi darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā radīti tādi deju mūzikas mega grāvēji kā "Insomnia", "God is a DJ", "We come 1", "Bombs". Citu deju mūzikas grupu vidū "Faithless" izceļas ar to, ka vienmēr ir centusies saglabāt skanējuma oriģinalitāti un ir guvusi atzinību kā profesionāla dzīvā grupa.

"Faithless" koncerts notiks 26. septembrī „Arēnā Rīga”, un tas būs vienīgais koncerts Baltijā. Koncerta sākums ir pulksten 9 vakarā. Šajā koncertā nav paredzēta iesildošās grupas uzstāšanās.

”Positivus Music” piedāvā arī iespēju „De-Phazz” koncerta apmeklētājiem iegādāties biļetes uz „Faithless” koncertu par 20 Ls.

Biļetes ir pieejamas visās „Biļešu servisa“ tirdzniecības vietās, "Statoil" degvielas uzpildes stacijās, kā arī internetā - www.bilesuserviss.lv. Biļešu cenas no 25 līdz 40 Ls.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu