Rīgā uzstāsies spēcīgais angļu producents «Copy Paste Soul»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunā parauga hausmūzika, kas nosaka toni pasaules skatuvē – tieši tāda skanēs 22. aprīlī klubā «One One» (Šarlotes ielā 18a), kur pēc Amber Muse uzaicinājuma ar uzstāšanos ieradīsies spēcīgais britu producents «Copy Paste Soul». Kopā ar viesi pie pults stāsies Taran & Lomov un Max Mancho. Pasākumu atbalsta degvīns Stoli.

Katram mūziķim ir svarīga auditorijas un kolēģu atzinība, it īpaši uz piesātinātās elektroniskās mūzikas skatuves. «Copy Paste Soul», kurš nu jau gadu desmita garumā izdod ierakstus arī ar pseidonīmu Jim Rivers, nejūtas apdalīts ne no vienu, ne otru puses. Viņa mūziku izdod pasaules vadošie skaņu ierakstu izdevēji: Intec (Carl Cox), Suara (Coyu), Exploited (Shir Khan), Gruuv (Audiojack) un spēlē elektroniskās skatuves elite: Laurent Garnier, Claude von Stroke, Justin Martin, Skream, Modeselektor, Pan-Pot un Paco Osuna.

Viņu aicina uzstāties lielos un nozīmīgos pasākumos: «Copy Paste Soul» ir spēlējis Annie Mac pasākumā O2 Academy Oxford, Carl Cox Revolution Night naktīs klubā Space Ibiza, festivālos Bestival un IN:Motion Bristolē. Pastāvīgs atbalsts no BBC radio 1 dīdžejiem Pete Tong, Annie Mac, Skream un B-Traits runā paši par sevi. Katru mēnesi viņš viesojas pie leģendārā Londonas superkluba Ministry Of Sound pultīm, ir ierakstījis remiksu franču tehno leģendai Laurent Garnier (un viņa izdevniecībai FCOM), ar kuru spēlēs setus maijā gaidāmajā festivālā Nuit Sonores Lionā! Rīgā «Copy Paste Soul» prezentēs savu jauno EP «Steppa».

Biļetes par 5 € iepriekšpārdošanā pieejamas www.residentadvisor.net/event.aspx?815458, kurā iekļauts viens bezmaksas kokteilis no Stoli. Ieeja līdz 01:00 – 5 €, vēlāk – 7 €. Studentiem ar ISIC/RSU kartēm – 5 € visu nakti. Sākums 23:30. Video projekcijas pasākumā no Max Lomov.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu