Četri kaili briti Vecrīgā jāj uz koka zirga (253)

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Policija pirmdienas naktī, kad ārā valdīja līdz pat -15 grādu sals, Vecrīgā aizturējusi četrus iereibušus un kailus Lielbritānijas pilsoņus, kuri sēdējuši uz koka zirga.

Pievienots video

Šonakt ap plkst.2 četri pilnībā kaili Lielbritānijas pilsoņi bija nolēmuši nofotografēties pie Pēterbaznīcas novietotā koka zirdziņa, taču viņu izklaides beidzās policijas iecirknī.

Kā informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, četrus kailos britus pamanīja Rīgas pašvaldības policisti, kuri visus aizturēja un nogādāja Valsts policijā.

Rīgas pašvaldības policijas preses sekretāre Inese Tīmane aģentūrai BNS teica, ka notikušo sākotnēji piefiksējusi videonovērošanas kamera, tāpēc uz notikuma vietu devusies policijas patruļa. Brīdī, kad piebraukusi policija, vīrieši ātri vien apģērbušies.

Vīriešu izdarības fotografējuši seši viņu biedri.

Iecirknī visiem četriem iereibušajiem britiem tika noformēti administratīvā pārkāpuma protokoli un piemēroti naudas sodi - katram 75 latu apmērā. Pārkāpējiem ir mēnesis laika, lai sodu samaksātu vai arī pārsūdzētu.Aizturētie bija ap 30 gadu veci.

Ārvalstu tūristu dažādas dīvainas izdarības Vecrīgā jau vairākus gadus ir ierasta lieta. Vīriešu kārtas tūristi, īpaši, briti, pamanījušies gan fotgrafēties ar kailām pēcpusēm, gan kaili skraidīt pa ielu, gan publiski urinēt Brīvības pieminekļa apkārtnē.

Komentāri (253)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu