Britnija fokusējas uz savu ģimeni (20)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Populārā amerikāņu dziedātāja Britnija Spīrsa (Britney Spears) žurnālam "OK!" pavēstījusi, ka pēdējās dienas daudz vairāk uzmanības velta savai ģimenei.

Viņa ar nepacietību gaida, kad viņas divi dēli satiksies ar māsas Džeimijas Linnas Spīrsas (Jamie Lynn Spears) jaunpiedzimušo (19. jūn.) meitiņu - abu zēnu māsīcu Mediju Braianu.

"Viņa iegriezīsies pie mums zēnu dzimšanas dienās," žurnāla 25. augusta numurā komentē Britnija, kas dzīvo Beverlihilzā. "Tā būs pirmā reize, kad jaunie radinieki satiksies. Esmu pārliecināta, ka puikas būs Medijai kā lielie brāļi."

26 gadus vecā Spīrsa kopā ar dēliem Šonu Prestonu (Sean Preston) un Džeidenu Džeimsu (Jayden James) redzama gan uz žurnāla vāka, gan vairākos atvērumos. Žurnālā redzamas Britnijas ģimenes fotogrāfijas pie baseina, kā arī iemūžināta Britnijas un viņas mātes Linnes pelde.

Pēc vairāku gadu tiesu darbiem un atsvešināšanās Spīrsa demonstrē, ka viņas ģimenes dzīvē iestājies miers un saticība.

Viņas attiecības ar māti, kura drīzumā gatavojas izdot savu autobiogrāfisku grāmatu, ir "ļoti, ļoti labas". Britnija piebildusi, ka labas attiecības viņai ir arī ar tēvu, kas joprojām atbildīgs par viņas finansēm.

Par savas māsas pēkšņo grūtniecību Britnija bijusi šokā: "Tas bija īpaši, viņu satikt dzemdību nodaļā, taču vienlaicīgi dīvaini, jo manās acīs viņa vienmēr bijusi mazā māsiņa, bet tagad šai mazajai ir vēl viens mazulis. Es biju nedaudz šokēta." Britnija pēdējos mēnešos ir atkopusies, un jūnijā Losandželosā notikušajā tiesas sēdē par viņas bērnu aizbildniecību viņai paplašinātas tiesības tikties ar viņas diviem dēliem.

Britnija piedalījusies arī balvu pasniegšanas ceremonijas "MTV Music Awards" reklāmas videorullītī. Spīrsa redzama apspīlētā melnā kleitā kopā ar angļu dziedātāju un komiķi Raselu Brendu (Russel Brand). Video otrajā plānā figurē dzīvs zilonis (skat. video). Šogad Spīrsa nominēta divās kategorijās – labākais popmūzikas video un labākais sieviešu video.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu