Aizliedz pusaudžiem pārdot Rammstein albumu (73)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sadomazohistiska dziesmas teksta dēļ Vācijas varasiestādes aizliegušas pārdot vācu grupas "Rammstein" jauno albumu "Liebe ist für alle da" personām, kas nav sasniegušas 18 gadu vecumu.

Problemātiskajā dziesmā, kas saucas "Ich Tu Dir Weh" ("Es tev nodarīšu sāpes"), iekļautas tādas frāzes kā "dzeloņdrāts urīnvadā" un "Adata, knaibles, neass zāģis. Vēlies kaut ko, es neteikšu nē". Savukārt piedziedājumā skan šādi vārdi : "Ich tu'' dir weh. Tut mir nicht Leid! Das tut dir gut. Hoer wie es schreit!" ("Es tev nodarīšu sāpes. Man nav žēl. Tas tev nāks par labu. Sadzirdi kliedzienus").

Vācijas mediju uzraugi atzinuši par nepieņemamu arī albuma vāciņa noformējumu.

No trešdienas, 11.novembra, albumu nedrīkst izlikt veikalu plauktos, kā arī pārdot to cilvēkiem, kuri nevar uzrādīt personu apliecinošus dokumentus, kas pierādītu, ka viņi ir sasnieguši 18 gadu vecumu. Problemātisko dziesmu turpmāk arī nedrīkstēs publiski atskaņot.

Saskaņā ar grupas sniegto informāciju, albums "Liebe ist für alle da" kopš tā iznākšanas oktobra vidū jau pārdots 300 000 eksemplāru.

Atgādinām, ka Rammstein koncerts Rīgā norisināsies 2010. gada 4.martā "Arēnā Rīga". Biļetes va iegādāties interneta lapā www.ticketpro.lv un "Biļešu paradīzes" kasēs.

Komentāri (73)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu