Braienta 41 punkts neglābj ''Lakers'' no zaudējuma (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē Kobe Braients guva 41 punktu, taču viņa pārstāvētā Losandželosas "Lakers" ar 92:95 savā laukumā piekāpās Indianas ''Pacers''.

Ceturtajā ceturtdaļā mājinieki atspēlējās no 15 punktu deficīta, taču pārņem vadību savās rokās neizdevās, kas ļāva ''Pacers'' izcīnīt astoto uzvaru šosezon.

Uzvarētājiem Rojs Hilberts guva 24 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas, bet Denijs Grandžers izcēlās ar 18 punktiem.

"Lakers" rindās rezultatīvākais ar 41 punktu bija Kobe Braients, taču mača galotnē viņš nerealizēja divus trīspunktu metienus, kas būtu nodrošinājuši neizšķirtu.

Savukārt Pau Gasols pievienoja 13 punktus un 12 atlēkušās bumbas, bet Lamars Odoms komandai palīdzēja ar 15 punktiem un 11 bumbām zem groziem.

Kopš 1999. gada ''Pacers'' pretinieku laukumā "Lakers" vienību nebija pārspējuši.       

Kopvērtējumā Losandželosas basketbolisti ar 13 uzvarām 17 spēlēs ir otrajā vietā Rietumu konferencē, bet ''Pacers'' ar atrodas piektajā vietā Austrumu zonā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu