Pixies piedāvā bezmaksas EP (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par godu sava albuma "Doolittle" 20.jubilejai amerikāņu rokgrupa "Pixies" piedāvā bezmaksas mini-albumu, ko iespējams lejupielādēt grupas oficiālajā mājaslapā.

Bezmaksas EP iekļautās dziesmas tika ierakstītas grupas uzstāšanās laikā Parīzē 2009.gada 16.oktobrī. Kopā albumā ir četras dziesmas - "Monkey Gone To Heaven", "Crackity Jones", "Gouge Away" un "Dancing The Manta Ray".

Šobrīd Frenks Bleks (Frank Black) un kompānija svin sava otrā studijas albuma apaļo jubileju ar ASV koncertturneju. 2010.gada sākumā "Pixies" dosies nelielā turnejā pa Jaunzēlandi un Austrāliju.

EP dziesmu saraksts:

01 Dancing the Manta Ray 02 Monkey Gone to Heaven 03 Crackity Jones 04 Gouge Away

Grupa Pixies tika izveidota 1986.gadā Bostonā. Lai arī savas pastāvēšanas nepilnos desmit gados tā neguva milzu popularitāti, saglabājot alternatīvās mūzikas raksturu, tā ietekmējusi daudzus ievērojamus mūziķus, tostarp tādas grupas kā "Nirvana" un "Radiohead".

Pēdējais Pixies studijas ieraksts "Trompe Le Monde" tika izdots 1991. gadā. 2004.gadā grupa apvienojāss oriģinālajā sastāvā, lai sniegtu vairākus koncertus.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu